Як відшивати хлопців?

Як відшивати хлопців?

Коли шанувальник надмірно наполегливий і буквально чергує під вікнами, потрібно вживати рішучих заходів, інакше життя перетвориться на пекло. Тут дуже важливо ввічливо відшити хлопця, оскільки він може образитися і почати робити гидоти або розпускати неприємні плітки.

Як відшивати хлопців натяками?

Спробуйте оцінити зовнішній вигляд хлопця і знайти в ньому кілька недоліків. Наприклад, якщо він має худорляву статуру, то слід сказати йому, що ви дуже любите накачаних молодих людей. Щоб він не подумав, що ви кидаєте слова на вітер, можна піти з ним в кіно і протягом сеансу захоплюватися акторами, які мають спортивну статуру.

Також в його суспільстві слід задивлятися на накачаних хлопців. Має сенс кинути докучливого шанувальника і підійти познайомитися з хлопцем з накачаним торсом. Якщо ж шанувальник попався спортивної статури, то можна звертати увагу на пряму його протилежність. Незабаром йому набриднуть компліменти іншим хлопцям, і він відстане, оскільки нікому не хочеться відчувати себе збитковим.



Однак є й інша сторона медалі: шанувальник може піти гойдатися в спортзал або сяде на дієту. З цієї причини з натяками потрібно бути обережною, тому що деякі хлопці сприймають їх як керівництво до дії.

легковажне поводження

Як відшивати нав`язливих шанувальників з розумом? Тут потрібні будуть ваші акторські здібності. Так, хлопців залучають розумні, красиві, скромні дівчата. Щоб відшити хлопця, який дістав своєю увагою, потрібно стати легковажною особою. Наприклад, можна постійно обговорювати:

  • себе;
  • гламурну одяг;
  • косметику;
  • дорогі ювелірні прикраси.


Якщо він захоче поміняти тему розмови, її слід повернути в початкове русло. Незабаром він втомиться від безплідних розмов і віддалиться від вас. Також слід взяти його з собою за покупками, і обов`язково заходити в дорогі бутики. Доб`є його похід в ювелірний салон, де потрібно приміряти тільки вироби з діамантами і обов`язково запитувати його думку про кожного з них.

Як правило, чоловіки просто ненавидять ходити по магазинам, вважаючи це марною тратою часу, тому кликати за покупками нав`язливого шанувальника потрібно якомога частіше. Не обов`язково щось купувати, потрібно просто приміряти одяг, копатися в ній. За це грошей не беруть, а от після таких походів у шанувальника зменшиться ентузіазму.

сцени ревнощів

Так як відшивати хлопців потрібно ввічливо, щоб уникнути проблем, краще зробити так, щоб він сам віддалився від предмета свого обожнювання. Для цього слід частіше влаштовувати йому сцени ревнощів на людях, оголюючи при цьому його комплекси і недоліки. В результаті йому буде як мінімум соромно з`являтися з вами в суспільстві. Можливо, він сам розірве відносини після парочки подібних сцен. Заради цього можна виставити себе не тільки істеричкою, а й недалекій особливої. Потрібно кричати на нього при людях, порівнювати з іншими хлопцями. Це чоловіча стать просто ненавидить і намагається таких представниць прекрасної статі обходити стороною.

Розмови про весілля

Також хлопці не люблять розмов про весілля. Адже, на їхню думку, шлюб позбавляє їх волі. В цьому випадку слід якомога частіше заводити розмову про майбутнє одруження, а для більшої правдоподібності можна навіть сходити в весільний салон і приміряти декілька нарядів. А якщо він скаже, що ви занадто поспішаєте, то можна влаштувати йому скандал, після якого не розмовляти з ним взагалі. Коли він прийде з вибаченнями, не слід пускати його на поріг, а краще сказати, що ви зрозуміли, які його наміри насправді, і інтимні відносини будуть у вас тільки після весілля, тому ловити йому тут нічого.

Якщо це не допоможе і він вибачиться за свої необачні слова, то можна змусити його призначити день весілля. В ході розмови слід натякнути на те, що у вас є знайомі в РАГСі, які допоможуть розписатися в найближчим часом. Швидше за все, поспішних одруження, нехай і на коханій дівчині, не входить в його плани, і він піде назад. Швидше за все, він обмежить спілкування з вами і залишить вас у спокої.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!