Як відшити хлопця?

Як відшити хлопця?

Ідеальне побачення - мрія будь-якої дівчини. А ось побачення з хлопцем, який до смерті набрид своїми «намірами» в твою сторону і не розуміє ніяких натяків, від ідеалу дуже далеко. Припустимо, ви послали такого суб`єкта куди подалі, а він в ці краї не йде і не збирається. Як відшити хлопця-прилипали способами культурними і не дуже.

Якщо вам цікаво, як відшити хлопця красиво і зі «спецефектами», то вам знадобляться наступні поради:

  1. Прикиньтеся заучки. Якщо ви прийшли на перше побачення з хлопцем, зрозуміли, що він вкрай далекий від вашої мрії, а відкрутитися від другої зустрічі не вийшло, відлякаємо його тягою до знань. Прийдіть в кафе або парк з книгою по квантовій фізиці або екзистенційне філософії і читайте весь вечір, невдоволено перериваючись на розмови. Влаштуйте скандал, коли він спробує привернути вашу увагу.
  2. Прикиньтеся «солдатом» в боротьбі зі світовими проблемами. Розпустіть волосся, одягніть дешеву біжутерію. Палко розповідайте своєму прихильнику про нашестя інопланетян, світове панування американців і перенаселення планети. Скажіть, що через пару місяців хочете піти добровольцем до армії Червоного Хреста або Грінпісу, щоб рятувати вмираючих дітей в Африці або вимираючі види жуків-короїдів в тропічних лісах. Від дівчини-хіппі деякі хлопці втікають, навіть не закінчивши побачення.
  3. Прикиньтеся «бой-бабою». Тягніть одну сигарету за іншою, пийте пиво з горла пляшки, обкласти офіціанта матом. Якщо ви знаєте, чим займаються його батьки або він сам - відмінно. Заявіть, що ненавидите військових, якщо його тато офіцер, а домогосподарок вважаєте ледачими курками. Фантазуйте, продемонструйте хлопцеві найжахливіші уявлення про жінок, і він втече, виблискуючи п`ятами.
  4. Прикиньтеся фанатичкою. Виберіть собі будь-яку релігію - православ`я, іслам, іудаїзм, свідки Єгови та переконуйте свого супутника у всіх постулатах обраної віри. Якщо буде сперечатися - ображайтеся смертельно. Якщо буде мовчати - нарікайте на те, що йому все одно і що Бог / Аллах / Ктулху його покарає, і він буде горіти в пеклі.


Про те, як «відшити» хлопця культурно, написано багато психологічних посібників. Якщо у вас з хлопцем було пару побачень, і вам стало ясно, що цей кандидат вам не підходить, скористайтеся банальними стандартними фразами на кшталт: «Справа не в тобі, справа в мені», «Я поки не готова з будь-ким зустрічатися», «Мені потрібно більше особистого простору». Якщо ж відносини були досить тривалими, краще ввічливо відшити хлопця, пояснивши чесно і твердо причину свого неприємного для нього рішення.



Для того, щоб відшити хлопця, грубо або м`яко, є чимало порад досвідчених дам. Наприклад:

  1. Познайомте хлопця з мамою. Або скажіть, що хочете його з нею познайомити.
  2. На першому ж побаченні говорите про весілля, дітей, сукнях нареченої і так далі.
  3. У ресторані замовляйте найдорожчу їжу, а потім відмовляйтеся, пославшись на те, що ви не хочете їсти. На будь-які питання ображайтеся зі словами «Тобі що, шкода?».
  4. Запізнюйтесь настільки, наскільки вам дозволяє совість. А потім ще на 10 хвилин пізніше. Щоразу вибачайтеся зі сльозами і запевненнями, що це більше не повториться.
  5. Відразу почніть називати його зменшувально-пестливих словами. Виберіть недолік його зовнішності і перетворите це в сюсюкати епітет: бегемотик, пузатик, метелик, зубастик, волосиста - підійде все.
  6. Якщо хлопець - ваш друг і сподівається перейти до статусу бойфренда, почніть обговорювати з ним ваших вигаданих і реальних коханців: з ким краще залишитися, кого краще «розкрутити на гроші», а хто такий поганий в ліжку, що його скоріше треба забути.
  7. Якщо справа йде до інтиму, а ви не знаєте, як відкрутитися, попросіть хлопця роздягнутися. Коли побачите його член, почніть реготати, показуючи пальцем. Доречні будуть слова "Який товстенький / страшненький тоненький / горбатенький / маленький / смішний!" Метод жорстокий, але вірний. Більше ви його біля себе не побачите.

Якщо ж ви хочете відшити хлопця по смс, то потрібно чітко і виразно підбирати слова для повідомлення. Потрібно писати твердо і виразно, щоб у адресата не залишилося жодних сумнівів у вашому розриві.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!