» » Як дочекатися хлопця з армії?

Як дочекатися хлопця з армії?

Як дочекатися хлопця з армії?

Досить-таки часто перша закоханість в юності переростає у велике і світле почуття. Але тут на горизонті з`являється розлука. А вся справа в тому, що хлопцеві необхідно йти в армію.

Майже кожна юна дівчина стикається з питанням про те, як дочекатися хлопця з армії. І незважаючи на те, що зараз скоротили термін служби, навіть його не так легко витримати. Навіть тиждень в розлуці з коханою людиною породжує сумні думки, що вже говорити про більш тривалому терміні. Але все можливо пережити, головне - поставити собі за мету. Зате як приємно потім зустрітися після довгої розлуки! До речі, про це читайте в статті «Як зустріти хлопця з армії?».

А чи потрібно чекати хлопця з армії?

Дійсно, а чи чекати хлопця з армії? На це нелегке питання кожна дівчина повинна відповісти сама, не слухаючи нічиїх порад, особливо, якщо вони виходять від батьків або подруг. Не важливо, скільки вам років, така розлука перевірить ваші почуття і зміцнить їх. Тому перш ніж прийняти остаточне рішення, добре подумайте, зважте всі за і проти, проаналізуйте свої почуття. Подумайте про те, чи той це людина, чи щирі ваші почуття, чи хочете ви з ним жити разом на протязі всього життя.

Чекаємо хлопця з армії

Отже, ви вирішили чекати хлопця з армії. Рік буде тривати довго, і потрібно знати, як його пережити. Перш за все, не треба замикатися в чотирьох стінах. Продовжуйте жити звичайним життям: ходите на роботу або навчання, зустрічайтеся з подругами, знайдіть собі хобі, запишіться в секцію. Чим більш насиченим у вас буде життя, тим краще. Так у вас не залишиться часу на сумні думки.



У соціальних мережах і на тематичних форумах можна знайти товаришів по нещастю, які діляться своїми способами вирішення проблеми, як чекати хлопця з армії. Вони підтримують один одного, розповідають свої історії.

Але не тільки дівчині важко пережити розлуку, постійно думаючи: «Ось я чекаю коханого з армії, і мені так погано». Хлопцям теж нелегко, і важливо їх підтримати. Для цього їм пишуть листи. Про що? Так про все. Розкажіть про те, що відбувається у вашому житті, новини, чим ви займаєтеся. Не забудьте описати особисті почуття. Можна дзвонити на мобільний телефон або відправляти смс-повідомлення. Навіть така дрібниця буде служити підтримкою, і молода людина буде знати, що ви його не забули. Багатьом дівчатам пережити розлуку допомагають соцмережі, де можна встановити на своєму профілі різні статуси типу «Чекаю хлопця з армії».

Якщо це можливо, то приїжджайте до нього на побачення. Можна прихопити невеликий подарунок. Найкраще уточнити, чого не вистачає вашому чоловікові в армії. Це можуть бути як господарські дрібниці, так і щось їстівне, наприклад, солодощі. Тільки враховуйте, що не можна приносити швидкопсувні продукти, такі як молочні продукти, ковбаса, торти і так далі. Краще привезти пиріжки, сухофрукти, печиво, пряники. Якщо хлопцю потрібно, то можна подарувати бритва або інші гігієнічні предмети. Часто їх в армії не вистачає.

Під час побачення намагайтеся говорити на абстрактні теми. Не варто розповідати про те, як вам важко пережити розлуку тощо. Краще розкажіть про те, що нового сталося у вашому житті і які новини з`явилися.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!