» » » Що робити якщо хочеш хлопця?

Що робити якщо хочеш хлопця?

У вас розігралися гормони, затуманюється розум, і ви терміново хочете знати, що робити, якщо хочеш хлопця? Один зі старих, як світ, питань.

"Дихайте глибше, ви схвильовані" - так, здається, говорив Остап Бендер, правда, з іншого приводу.

Озирніться (подумки) на оточуючих вас чоловіків. Як мінімум половина з них точно також бубонить про себе: хочу дівчину, хочу дівчину ... Це я вам як колишній хлопець кажу (не в тому сенсі колишній, що змінив стать, а в тому, що трошки вийшов з цього віку). Просто підійдіть до кожного з них і скажіть прямо: - "Я тебе хочу." Шокова терапія, звичайно, не для всіх підходить, але в ній є своя принадність.

Зміни себе

Взагалі ж, якщо ви хочете хлопця, зробіть так, щоб і він вас захотів. Згадайте давню мудрість: якщо хочеш змінити світ, зміни самого себе. Для вас вона прозвучить приблизно так: якщо хочеш, що б хлопці змінили до тебе своє ставлення, спочатку сама зміни ставлення до себе. Адже ваше ставлення до себе лежить на вашому обличчі як макіяж, і хлопці в своєму ставленні до вас мимоволі орієнтуються на нього.

Перш за все, у вас не повинно бути недоліків. Це не означає, що їх немає. У будь-якої дівчини вони є, навіть у най-най, якої всі заздрять. Це означає, що ви не повинні на них зациклюватися, ви не повинні від них страждати. Ви це ви, неповторна індивідуальність, а не лялька, яку хтось може відсунути в сторону. Перетворіть свої недоліки в свої особливості. Це не означає, звичайно, що не потрібно прагнути до досконалості, обов`язково прагнете, але не до досконалості манекена, а до досконалості живого людини.

Далі, перебуваючи де-небудь на тусовці, не думайте гарячково: хочу хлопця, що робити? Не стійте в жалісливо-яка чекає на позі, не кидайте томно-благають поглядів. Ваша мама, напевно, говорила вам, що не можна або недобре кокетувати з хлопчиками. Абсолютно вірно, але вона мала на увазі, що не можна це робити грубо, вульгарно. Справжнє жіноче кокетство - це велике мистецтво.

Не будь жертвою



Ви повинні стати мисливцем, що не овечкою, а пантерою. Розставляйте пастки, натягуйте мережі, готуйте свій контрольний постріл. Не показуйте нікому виду, навіщо ви прийшли. Нехай всі бачать, що ви весела, щаслива, безпосередня і справжня дівчина. Ви прийшли взяти участь у веселощі, поділитися своїм хорошим настроєм, а до цих, як їх ... вам немає особливої справи.

Використовуйте тактичні особливості місцевості (ха-ха, у, загнув). Не звертаючи ні на що уваги, помічайте кожну дрібницю і звертайте її в свою користь. Вас запитали, ви танцюєте? Дайте відповідь, наприклад, так, але тільки танець з шаблями. А де ж ваша шабля? Будинки на стінці висить, турецька ятаган. А де ваш будинок? В історичному музеї.

Зіткнемося ненавмисно з хлопцем, якого ви вибрали, і гнівно блисни на нього очима. Тільки не обливайте його пепсі-колою. Нехай краще він вас обіллє. Почуття провини - це вже в деякому роді обіцянку.

Найголовніше, завжди будьте собою, найчарівнішою і привабливою, такий, яких більше немає.

Бажаю успіхів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!