» » Як закохати в себе?

Як закохати в себе?

Як закохати в себе?
Як закохати в себе?

Нерозділене кохання - то, що траплялося з кожним з нас, незалежно від статі і віку. Всім знайоме це відчуття, хоча багато цей факт заперечують. Тому що безмовні почуття - це боляче і неприємно. Відчуваючи їх, хочеться відгородитися від усіх, замкнутися в собі і повністю ізолюватися від зовнішнього світу. Нерозділене кохання - це жахливо, оскільки у людини, яка відчуває це почуття, складається враження, що він нікому не потрібен. Але не слід впадати у відчай. Варто спробувати ... закохати об`єкт обожнювання в себе. Це цілком реально. Адже відносини між людьми - це хімія. І якщо можна зробити так, що людина тебе буде ненавидіти, то значить, можна викликати у нього і позитивні почуття. У всякому разі - спробувати варто.

Як закохати в себе чоловіка: три основні етапи

Дівчата здавна намагалися всіляко прив`язати до себе хлопця. Для цього є маса способів. Але існує три золотих правила, яких слід дотримуватися завжди. Звичайно, ми не гарантуємо, що вийде моментально домогтися взаємності, але позитивні почуття викликати вдасться однозначно.

  1. Треба краще пізнати хлопця або чоловіка, від якого хочеться домогтися взаємності. Слід вивчити теми, які йому подобається обговорювати, почати захоплюватися тим, що йому подобається. Якщо хлопець - фанат футболу, то дівчині варто почати дивитися матчі, вивчити історію клубу, за який він хворіє, переглянути гри цієї команди. І немов мимохіть, в розмові, згадати що-небудь про це. Якщо Ніяк не підвертається подібного випадку, то можна вивернути розмову в потрібний бік. Припустимо, запитати після вихідних, чим він займався в вільні дні. Як правило, після відповіді слід взаємний аналогічне питання. І ось тут можна відповісти: "А я переглядала кращі матчі« Мілана »за 2005-ий рік ...". Для справжнього фаната цього клубу подібна інформація стане справжнім "гачком", на який він виразно клюне. У всякому разі, з`явиться загальна тема, яка стане дорогою до більш близького спілкування. А при розмові потрібно слухати свого співрозмовника, давати йому висловитися, говорити, що він має рацію - в загальному, бути ідеальним опонентом.
  2. Слід пам`ятати про свій зовнішній вигляд. Треба завжди виглядати на "відмінно", хорошеть з кожним днем. Всі знають, що чоловік любить очима. Відповідно, щоб сподобатися, треба бути доглянутою, відповідне одягатися - красиво, привабливо, але не вульгарно. Не обов`язково бути володаркою ідеальної модельної зовнішності. Акуратна укладання, приємний макіяж, доглянута шкіра, красиві руки, що гармонійно поєднується одяг - цього достатньо.
  3. Варто виявляти свою симпатію. Хвалити його, робити компліменти, підтримувати його ідеї, дати відчути себе потрібним. Звичайно, все в межах розумного - потрібно знати міру і відчувати цю тонку грань, інакше ваші компліменти перетворяться в неприємну лестощі.

Шлях до серця дівчини лежить через ...



Звичайно, дівчата - істоти загадкові, але завоювати свою пасію цілком реально. Представниці прекрасної половини людства люблять, коли їх домагаються, хоча часто роблять те ж саме - вищезгаданий приклад цьому свідчення. Отже, тут теж є кілька секретів.

  1. Потрібно дати зрозуміти своїй коханій про те, що до неї є почуття. Як? Все просто, адже недарма кажуть, що дівчата люблять вухами. Потрібно їй про це сказати. Якщо не хочеться "рубати правду з плеча", можна говорити натяками - дівчата їх розуміють. Компліменти щодо її зовнішності, характеру - все це їй буде приємно чути. Багато дівчат таять, чуючи приємні слова, і втрачають голову від того, хто їм це говорить. Загалом, потрібно проявляти знаки уваги. І це не залишиться непоміченим.
  2. Треба бути активним, ініціативним, впевненим. Дівчата таких люблять. Але і перегинати палицю теж не можна. Слід тягнутися до спілкування з нею, для цього бажано знайти спільні теми. Але настирливим бути не можна - від таких дівчата швидко втомлюються. Слід на час іноді "зникати" з поля зору, щоб кохана встигла скучити. У спілкуванні слід проявляти себе як лідер - неординарно мислити, жартувати, в загальному, робити все, щоб розмови були легкими і цікавими. Треба проявляти чесність і щирість. Щирі слова - це найправильніше зброю для завоювання дівчини.
  3. Зовнішній вигляд також важливий. Але тут досить бути акуратним, охайним і приємно пахнути. А ось з хлопцем, у якого волосся не миті вже тиждень, під нігтями скупчилася бруд, а з рота погано пахне, дівчині безумовно не захочеться спілкуватися.


Як можна бачити з усього перерахованого вище, дівчатам і хлопцям треба робити приблизно одні й ті ж речі, щоб викликати у свого об`єкта обожнювання взаємні почуття. Взагалі, все можна узагальнити в одну фразу. Потрібно просто показувати свою любов, проявляти її в ненав`язливій формі.

Додаткову інформацію шукайте в статтях:

  • Як закохати дівчину в себе
  • Як закохати в себе чоловіка
  • Як закохати в себе дівчину


Увага, тільки СЬОГОДНІ!