» » Як змусити дівчину закохатися?

Як змусити дівчину закохатися?

Як змусити дівчину закохатися?

Нерозділене кохання часто призводить нас до самих безрозсудним помислам. І першим таким прагненням можна назвати бажання змусити людину полюбити нас. Звичайно, як то кажуть, серцю не накажеш, але, з іншого боку, існують певні методи, які нерідко допомагають домогтися бажаного. У даній статті ми розповімо, як змусити дівчину або хлопця закохатися.

Як закохати в себе дівчину

Якщо ви все ж зважилися діяти таким методом, то наберіться терпіння і дотримуйтесь рекомендацій. Для початку вам потрібен відповідний образ. Дівчата небайдужі до хлопців з багатим внутрішнім світом, який вміє говорити на цікаві теми і говорити переконливо. Тому постарайтеся збагатити свої знання, почитайте вірші і навчитеся романтиці.

Якщо ви будете красиво говорити (а ще і вставляти в розмові цитати і до того ж повідомляти, кому вони належать), то ви на шляху до успіху. До всього цього слід додати справжнє джентльменство і бездоганні манери. В даний пункт входить також прекрасний зовнішній вигляд і залицяння "як в кіно". Повірте, романтичні прогулянки під місяцем, вечері при свічках, букети, залишені біля дверей - все це шалено подобається дівчатам і кружляє їм голови.

Також дівчата дуже люблять турботу. Доглядайте за коханою, питайте, тепло їй, чи добре вона пообідала і т.п. Можна навіть взяти на себе частину її проблем і з видимою легкістю їх вирішити. Так будь-яка дівчина відчує себе з вами як за кам`яною стіною.

Крім того, будьте загадковим, дозволяйте собі недомовки: жіноча природа цікава, тому дівчина зробить все, щоб вас розгадати. І не забувайте іноді просто зникати, щоб перевірити результат своїх старань: вам неодмінно подзвонять.



Вам буде корисна також наша стаття по темі Як закохати дівчину в себе.

Як змусити хлопця закохатися

Хлопці теж обожнюють загадки. А ще їм подобається бути мисливцями, тому вам слід стати цікавою і нелегкої здобиччю. До того ж якийсь ореол таємничості і мрійливості так полонить представників чоловічої статі. Недоступність - ось наступний пункт, який змусить вашого ненаглядного йти за вами на край світу, адже нова перемога - данина чоловічому самолюбству. Щоб задовольнити його, він здатний на багато що, навіть на щиру закоханість.

У гонитві за таким романтичним образом ви повинні постійно пам`ятати про жіночність. Під цим поняттям слід розуміти безліч критеріїв, однак це того варте. Ви повинні виглядати чудово як в вечірньому вбранні, так і в спортивному костюмі для пробіжки. Все, що б ви не робили на очах хлопця, повинно бути зроблено зі смаком і добірністю - ви повинні дивувати його з кожним днем.

Постарайтеся робити це поступово, щоб дати хлопцеві можливість відкривати в вас щось нове з кожною зустріччю. Нехай в список ваших достоїнств кожного разу додаються нові пункти на зразок "Вона смачно готує", "Вона відмінно танцює", "Вона прекрасний співрозмовник", "Вона дуже чуйна людина" і т. Д.

По темі читайте також нашу статтю Як змусити закохатися.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!