» » Як змусити закохатися?

Як змусити закохатися?

Як змусити закохатися?

Кожна дівчина в той прекрасний момент, коли зустрічає хлопця своєї мрії, задається тільки одним питанням: як змусити закохатися цього хлопця? Найчастіше і чоловіків відвідують нав`язливі ідеї про те, як змусити дівчину закохатися в себе. Наука кохання - дуже тонка і делікатна дисципліна, але і в цьому світі події завжди розвиваються за встановленими законами. Вивчивши їх, можна впритул наблизити до себе об`єкт свого обожнювання, а там вже і складна формула любові здасться елементарним прикладом для першокласників. Отже, розберемося з військово-любовної тактикою для кожної статі.

Він не піде! Як змусити хлопця закохатися





Єдиного рецепту для того, щоб змусити чоловіка закохатися, немає. Але є загальні правила, які з кожним днем будуть наближати об`єкт вашого зітхання до вас.

  • Виглядати добре. Після цієї фрази більшість дівчат, особливо ті, хто молодший, кидаються в салони краси і в магазини за тоннами косметики. Виглядати добре в даному випадку означає виглядати доглянуто і природно. Більше займайтеся спортом, харчуйтеся правильно, доглядайте за шкірою і волоссям - і ваш квітучий вигляд не залишиться без уваги.
  • Залишайтеся загадкової. Не поспішайте моментально викласти на бідного хлопця інформацію про всі свої шкільні нагороди і всілякі хобі, якими ви захоплювалися. Видавайте йому інформацію невеликими порціями і не псуйте враження зайвої балаканиною.
  • Дивуйте. Ось де і можна розпустити свій язичок, так це в оповіданнях про свої незвичайні захоплення. Ви захоплюєтеся стрибками з парашутом? Вирощуєте рідкісний вид рослин? Збираєте вінілові пластинки? Як хлопцям, так і дівчатам подобаються неординарні особистості, так що поспішайте дивувати.
  • Підтримуйте. Ви не розбираєтеся у футболі, а об`єкт вашого бажання завзятий уболівальник? Зробіть футбол і своїм улюбленим видом спорту, розберіться в правилах, дізнайтеся все про його улюблену команду. Прочитайте книги, які йому подобаються, послухайте музику, яку він любить, зробіть собі кіномарафон з його улюблених фільмів. Чим більше ви знаєте про його захоплення, тим краще ви дізнаєтеся його, і тим легше вам буде розташувати його до себе.
  • Мода на розум. Дівчата, сфера інтересів і знань яких не виходить за рамки брендів одягу і косметики, вже давно не користуються популярністю серед хлопців. Жіночий розум - найсильніша зброя в боротьбі за чоловіче серце. Звичайно, стати всебічно розвиненою за один тиждень неможливо, але немає нічого такого, чого не можна зробити з часом. Читайте, вивчайте, розвивайтеся і завойовує свого принца.
  • Зачекайте з близькістю. Дівчата, які вважають, що ключ до серця чоловіка лежить через первинні статеві ознаки, а якщо говорити інакше, через ліжко, в корені неправі. Секс - найбільша інтрига, яку потрібно відтягувати, як кульмінацію в цікавій книзі. Не поспішайте звести ваші відношення до інтиму, насолодіться перш відносинами суто платонічними. Та й для хлопця таке очікування тільки буде підігрівати інтерес.
  • Абонент недоступний. Дозвольте собі іноді пропустити його дзвінок, спізнитися на побачення, посміхнутися знайомому чоловікові. Маленький привід для ревнощів не завадить зміцненню відносин. Але не переборщіть - навіщо вам потрібні венеціанські пристрасті?
  • Чи не докучайте. Чітко усвідомлюйте, на якому етапі відносин з хлопцем ви перебуваєте і не пред`являйте завищених вимог. Не будьте настирливі і вимогливі - це вірний крок до розриву, але ніяк не до трепетної закоханості. Зачекайте з претензіями до більш серйозного етапу ваших стосунків.

Їй не встояти! Як змусити дівчину закохатися

  • Терпіння і наполегливість. Дівчата дуже дивні істоти. І якщо вона відповіла вам «ні», це «ні» може мати сотні різних значень. Вмійте відрізнити кокетливий відмову, який незабаром переросте в згоду від твердого безапеляційного «від воріт поворот». У першому випадку продовжуйте добиватися її м`якими диверсіями, у другому - краще залиште її на невизначений термін без вашого настирливої уваги.
  • Дивуйте. Як було сказано вище, людям подобаються нестандартні особистості. Але у випадку з дівчиною буде недостатньо просто слів. Якщо ви смачно готуєте - нагодуйте свою обраницю, щоб продемонструвати правоту своїх слів. Добре співаєте? Продемонструйте це не на словах, а на ділі. Це справить набагато більший ефект.
  • Розвеселіть її. Гарне почуття гумору - 50% успіху з дівчиною. Дівчата дуже люблять розумних чоловіків, які до того ж мають здатність розсмішити. Вмійте розвеселити її, зробити вчасно комплімент, дотепне зауваження.
  • Тримайте своє слово. Якщо ви що-небудь пообіцяли дівчині - в коржик розбийтеся, але зробіть. Порушення чоловічого слова - гріх, який не прощають представниці слабкої статі. Обіцяли - кров з носу виконайте, інакше дівчина втрачає моментально довіру, а з ним і повагу до вас. Те ж саме відноситься і до брехні. Після виявленого брехні дівчина втратить до вас всякий інтерес, або ж затаїть образу, яку неодмінно рано чи пізно виллє на вас.
  • За кам`яною стіною. Дівчата люблять чоловіків, які ставлять перед собою мети, домагаються їх, проявляють ініціативу і здатні підтримати. Твердість у словах і у власній думці, вольові сильні рішення - це підкуповує жінок.
  • Слідкуйте за собою. Для дівчат дуже важливий зовнішній вигляд хлопця, який йде поруч з нею. Тому будьте охайні, стежте за своєю зовнішністю, особистою гігієною і чистотою свого одягу.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!