Як зачепити хлопця?

Ця стаття - своєрідне керівництво для жінок очима чоловіка. Будь-яка жінка або дівчина, якій сподобався чоловік або молода людина, зазвичай тут же задається питанням, що стосується того, як його зачепити? Насправді, ніяких особливих секретів тут немає, досить знати лише кілька простих речей, і про це ми з вами зараз поговоримо.

Як зачепити хлопця: поради

Для початку дізнайтеся сферу його інтересів. Ні, не які дівчата йому подобаються - це нам знадобиться теж, але не це головне. Потрібно дізнатися, чим він захоплюється в житті - його хобі, як він любить проводити свій вільний час, а може, таким хобі виявиться робота.



Дізнавшись про це, зав`яжіть бесіду про його улюблених заняттях - тільки спокійно і ненав`язливо. І не сприймайте цю розмову, як «обов`язкові положення». Якщо вже зовсім не цікаво, то подумайте - а чи дійсно ви зможете спокійно ставитися до цього його захопленню, адже хобі для чоловіка - дуже важлива річ, часом, набагато важливіше, ніж робота. Змінити роботу можна, змінити хобі - навряд чи. Тому при відсутності інтересу ніхто не неволить вас годинами розмовляти про це, але хоч якийсь інтерес проявити бажано. Ідеальним варіантом буде підібрати таку тему, яка влаштує вас обох або, що ще краще - буде подобатися вам обом. В цьому випадку зближення піде набагато швидше.



А тепер переходимо до зовнішності. Якщо ви давно знайомі, а молода людина до цього не звертав на вас увагу саме як на дівчину, то варто щось поміняти в своєму зовнішньому вигляді. Це може бути нова цікава зачіска, або макіяж, або модний одяг, або (що ще краще) все разом. Це може багатьох чоловіків змусити поглянути на жінку по-новому. Якщо при цьому ви зможете справити на нього враження своїми знаннями в тій сфері, яка йому цікава, ваші шанси на успіх зростуть багаторазово. Уявіть його здивування, коли ви повідомите цей запеклому любителю футболу під час трансляції або після матчу: «Слухай, а в новій команді Вася Пупкін грає значно краще, але ж давно його сюди запрошували!».

Якщо він любить кінематограф, доведеться подивитися декілька картин улюбленого жанру, якщо філософію - прочитати щось. Але ваші пізнання при цьому напевно не залишаться неоціненим. Тобто основним принципом тут буде: «Я розбираюся і поважаю те, що любиш ти», а ідеальним варіантом: «Я люблю те, що любиш ти», хоча далеко не завжди це обов`язково.

Як зачепити чоловіка: чого робити не потрібно

  • Ні в якому разі не кажіть об`єкту своєї уваги про те, «який жах він любить». Негативна оцінка його улюблених захоплень на цьому етапі знайомства відіб`ється на його думці про вас ніяк не в кращу сторону. Якщо вам байдужі або дратують його інтереси, знайдіть нейтральну тему, що влаштовує вас обох.
  • Друге, чого не потрібно робити: не обмежуйте хлопця або чоловіка в заняттях його улюбленою справою. Пам`ятайте: жінки, з якими залишаються, надають чоловікам свободу в їх хобі, адже наші захоплення - це наші улюблені іграшки, без доступу до яких будь-який чоловік починає вести себе майже як дитина: скандалити або, тим чи іншим чином, проявляти невдоволення. Тому у чоловіка повинно обов`язково залишатися час на хобі, навіть в тому випадку, якщо його хобі - робота. Що вже говорити про молодого хлопця, який напевно або сприйме ваші посягання в багнети, або затаїть образу.
  • З самого початку знайомства дайте зрозуміти, що ви не заперечуєте проти його занять - це додасть неабияку частку симпатії в його ставленні до вас. Чоловіків не потрібно будувати, якщо тільки вони не ганчірки, а їх потрібно м`яко направляти. Пам`ятаєте мультфільм: «Він неохоче пропаде, усохне» - «усохне!» Поставте на місце полювання його захоплення.

Як зачепити колишнього

Це більш складна задача, якщо хлопець або чоловік вам попався принциповий. З мягкохарактерним хлопцем така проблема вирішується просто, але, знову ж таки, до пори-до часу, поки йому не набридне. Взагалі ж, єдиний нормальний варіант - це не хитрувати, а по-справжньому спробувати змінитися. Тільки помітивши, що ви поміняли щось в своєму характері (наскільки це можливо, звичайно), у чоловіка може з`явитися бажання повернутися. Інші варіанти (слізні прохання, погрози і т.п.) якщо і дадуть ефект, то короткочасний, а потім все знову стане, як було, так що, робіть висновки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!