» » Чим зацікавити хлопця?

Чим зацікавити хлопця?

Чим зацікавити хлопця?

Хлопці та чоловіки - такі різні в порівнянні з нами жінками. Вже тепер, дивись, намагаєшся, і сяк, а він все не дивиться в твою сторону. Спокій! Справжні майстрині флірту в таких випадках запевняють: хлопці далеко не міцні горішки. Привернути їхню увагу можна самими примітивними способами. Отже, чим зацікавити хлопця? Використовуємо конкретний покроковий алгоритм:

  • Для початку спілкуватися з ним як можна частіше, причому з будь-якого цікавого йому приводу. У разі, якщо ви до сих пір не знайомі, зробіть дії для зближення. Наприклад, привітайтеся з ним і робіть це при кожній зустрічі. Так він почне сприймати вас як свою знайому.
  • Відчули, що це вже сталося? Саме час перейти до другого кроку: звернутися до нього з проханням про допомогу або скласти компанію на якомусь найближчому заході. Тільки будьте впевнені, що це прохання для нього виявиться легковиполнімой. Інакше як же він зможе «замалюватися» перед вами своїми можливостями? Ну, наприклад, попросіть відсканувати фотографію, завантажити гру або зовсім незграбно - позичити ручку або олівець.

При цьому звертайтеся до нього тільки по імені. Ще Дейл Карнегі озвучив істину: найкращий звук для людини - це звук його імені.

  • Проробивши такі інтриги кілька разів, ви скоро помітите, що молода людина став до вас більш привітний і дружелюбний. Тільки не йдіть в різке наступ. Хлопці в більшості своїй в справах серцевих тугодуми (тільки якщо мова не йде про швидку інтимної близькості). Чим більше боязкий хлопець обраний в якості жертви, тим довше доведеться з ним возитися.
  • Як тільки він звикне до виконання ваших частих прохань і буде реагувати на них позитивно, можна почати наступ: розмовляти на інші теми. Звичайно, для початку - про нього самого, саме його інтереси та захоплення, його хобі і поглядах на життя. Дайте людині розкритися і розповісти про себе коханого. Помітите дуже скоро, як йому приємний ваш інтерес до власної персони.
  • Паралельно фільтруйте для себе видану їм інформацію на предмет спільних інтересів. Наприклад, любові до фантастики, тваринам, футболу, риболовлі, дорогих машин, туризму - в загальному, ваша мета якомога швидше зблизитися з ним в емоційному плані. До речі, краще зі своїми захопленнями не обманювати, інакше в разі благополучного результату флірту доведеться брехати йому і змушувати себе робити подвиги в ім`я любові. Довго ви так не простягніть.
  • Якщо в ході розмов з`ясується, що загальних інтересу вас так і не знайшлося - не впадайте у відчай. Саме час для наступного кроку: попросіть його навчити вас тому, що вміє він сам. Наприклад, він добре грає в теніс, а ви нібито так мріяли освоїти це хобі і все ніяк не могли знайти того, хто в цьому дійсно добре розбирається! Як здорово, що він володіє мистецтвом грамотно бити ракеткою по м`ячику.
  • Ось так поступово ви станете все ближче і ближче один до одного. А там, як карта ляже: якщо виникне взаємна симпатія, обов`язково будете разом.

І ще кілька загальних порад про те, як не відштовхнути кавалера. По-перше, уникайте безглуздих жартів, особливо на адресу хлопця. По-друге, спробуйте розвинути в собі гарне почуття гумору. По-третє, не ведіть себе вульгарно. Повірте, така поведінка, безумовно, приверне увагу юнака, але відносини будуть «на одну ніч». По-четверте, не паліть перед ним. Підсвідомо чоловіки не люблять жінок, що палять і не сприймають їх як пасій для серйозних стосунків. Нарешті, будьте ініціатором бесіди, але при цьому вмійте вислухати людину.

Чим зацікавити чоловіка



В принцип і тактика поведінки мало відрізняються від вищезгаданого. Єдиний нюанс - вести себе потрібно по-дорослому, тобто використовувати інші способи залучення об`єкта.

Якщо мова йде про прагнення зав`язати тривалі відносини, то основна мета жінки добре вивчити свого обранця. Але перед цим все той же алгоритм: привернути увагу - викликати позитивні емоції - перейти до спілкування (проханнями, діалогами і так далі) - виявити загальні інтереси - змусити його відчути себе незамінним для вас.



Перед вами не юнак, а справжній чоловік, а, значить, і діяти потрібно гідно. Наприклад, для залучення уваги встановіть зоровий контакт. Проникливий погляд, який зловить ваш обранець, включить для нього зелене світло. Він зрозуміє, що подобається вам.

Попросіть кого-то, хто знає вас обох, познайомити вас. Такий крок не дискредитує жінку і в той же час відкриє їй дорогу до спілкування з коханим.

Поступово починайте спілкування спочатку на світські теми, потім «перекиньте» йому кілька прохань, зав`яжіть розмову про його звички і смаки і, якщо з його боку не буде дій, запросіть на побачення. Але ні в якому разі не нав`язуйте, не повідомляйте відразу про свої наміри на зближення, що не лякайте кавалера!

Нарешті, головне правило для жінки, яка збирається підкорити чоловіка: будьте впевнені в собі і залишайтеся такою, якою дійсно є. Інакше ваш пісочний замок дуже швидко розвалиться.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!