» » » Чим порадувати улюбленого?

Чим порадувати улюбленого?

Чим порадувати улюбленого?

Чоловіки - загадкові створення, іноді вони ще більше незрозумілі для нас, ніж ми для них. Чого вони хочуть? Про що думають? Як вони до нас ставляться? Що шукають в жінках для себе? Про це з повною впевненістю можуть сказати тільки вони самі, нам же залишається тільки здогадуватися. Ми любимо, щоб вони оточували нас увагою, дарували подарунки, робили вчинки, а ось чим порадувати коханого, замислюються не всі жінки. Адже вони теж хочуть сюрпризів і несподіванок, уваги і подарунків. Це буде свідоцтвом того, що вони нам потрібні.

Шлях до серця - через шлунок

Отже, почнемо з простого. Всім відомо, яким шляхом дістатися до серця будь-якого чоловіка, звичайно ж, через шлунок. Тому найпростіший спосіб принести йому радість - це врахувати його кулінарні пристрасті і приготувати йому щось смачненьке. Здорово, якщо налагоджені добрі стосунки з мамою улюбленого, у неї можна дізнатися, що особливо подобалося йому в дитинстві, і приготувати щось за бабусиним рецептом. Він напевно прийде в захват від таких старань і оцінить не тільки кулінарні здібності, а й бажання коханої зробити для нього те, що викликає особливо теплі спогади дитинства. Якщо ж з кулінарними здібностями склалося не дуже й навіть варіння картоплі перетворюється на справжню катастрофу, то можна організувати романтичний вечір в ресторані. Здорово, якщо дівчина знає, що чоловік любить, і замовить саме те, що він точно оцінить. Однак якщо цих знань поки немає, то можна трохи побалувати себе і замовити їжу з афродизіаками. Як відомо, вона не тільки смачна, але і стимулює тяжіння між чоловіком і жінкою, дає додаткову сексуальну енергію обом. Після такої вечері ніч бурхливого кохання буде забезпечена. А це не може не порадувати обох.

Захоплення як підказка

Наступний шлях до серця - це сам улюблений, вірніше те, що він любить і чим захоплюється. Ось чим порадувати чоловіка, який без розуму від риболовлі? В першу чергу, поїхати порибалити з ним разом. Чоловіки обожнюють вчити чомусь нас, нетямущих жінок, і показувати свої неабиякі здібності вдячному глядачеві. Риболовля - саме те місце, де це можна втілити в життя. Навіть якщо ви сто разів їздили на риболовлю раніше або дитинство пройшло у моря, ви прекрасно знаєте, що таке мастирка і як її готувати, то необов`язково визнаватися в цьому коханому. Побудьте трохи учнем, дайте йому можливість насолодитися своєю перевагою. Для поїздки на «романтичну» риболовлю можна взяти не тільки черв`яків і вудки, обов`язково слід захопити трохи вина, смачної їжі. Поєднати улюблене заняття можна з чудовим пікніком на природі. Адже напевно риба не буде клювати кожні кілька хвилин, і тому у вас буде достатньо часу, щоб трохи поспілкуватися. При цьому розпити пляшку-другу вина, закутатися в затишний плед і, обнявшись на березі річки, спостерігаючи за поплавком, зустріти захід.



Якщо, наприклад, хобі чоловіка - це машини, то чудово було б удвох відправитися на картинг. Викид адреналіну, швидкість і можливість удвох пережити щось яскраве і незвичайне дозволить вам бути ближче і цікавіше один для одного. Чудово підійде і спільний стрибок з парашутом.

Чим порадувати чоловіка

Якщо мова йде про те, чим порадувати чоловіка, то тут навіть побутові дрібниці можуть принести коханому радість. Наприклад, якщо в будинку є щось, що давно пора полагодити, а у чоловіка не виходить справитися з цим завданням досить довго, або просто немає часу на рішення. Можна в його відсутність викликати додому фахівця, який зможе усунути проблему. Чоловік буде приємно здивований, прийшовши додому і виявивши, що в арсеналі насущних проблем на одну несподівано стало менше.



Знову ж, підійде варіант з їжею, наприклад, можна приготувати чоловікові щось смачне і принести в обід на роботу. Так він зможе не тільки добре поїсти і в чудовому настрої продовжити робочий день, але і показати колегам, яка у нього турботлива і господарська дружина.

Крім цього, чоловіка можна просто запросити на обід додому і влаштувати йому феєричний обідню перерву в ліжку. При цьому можна приміряти на себе якийсь «особливий» костюмчик і трохи пограти. Таким же чином можна провести разом і вихідні. Можливо, варто спробувати в ліжку щось нове. Не забувайте, що мета всього заходу полягає в тому, щоб доставити чоловікові задоволення. Дружина зазвичай може безпомилково сказати, що подобається її чоловікові в інтимному плані, і тому акцент слід робити саме на це. Звичайно, буває, що пристрасті трохи не збігаються, і жінці не дуже хочеться робити те, що подобається чоловікові, але якщо все можливо при невеликих зусиллях над собою, то спробувати варто. Чоловік оцінить старання дружини, то, що вона робить це саме для нього, і напевно вирішить організувати у відповідь сюрприз.

Чим порадувати хлопця

Якщо справа до весілля ще не дійшла, і проблема того, чим порадувати хлопця, який дуже подобається, стоїть досить гостро, то тут є свої варіанти. Знову ж, підійде все вищеперелічене, але можна спробувати і щось інше. Наприклад, відправитися в подорож автостопом. Така авантюра, звичайно, може бути трохи ризикованою, але зате який романтичною і цікавою! Труднощі і радості, пережиті разом, прокидатися вранці і засипати ввечері удвох - що може бути краще для закоханих! Відправившись до моря або в великий і цікавий в історичному плані місто, можна провести декілька незабутніх днів, просто відпочиваючи разом.

Необов`язково робити божевільні вчинки і вигадувати щось надзвичайне. Радість може бути і в дрібницях. Наприклад, якщо чоловік - великий ласун, покладіть йому в кишеню кілька цукерок і записку зі словами «Цей солодкий подарунок для тебе!».

Тепер Ви знаєте кілька варіантів того, чим порадувати коханого. Не потрібно боятися дарувати душевне тепло, адже навіть найсильніші і мужні потребують його, вони обов`язково оцінять старання і будуть безмежно вдячні улюбленої.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!