» » Як закохати в себе одного?

Як закохати в себе одного?

Як закохати в себе одного?

Раз ви вже є друзями, то як закохати в себе одного, вам може підказати ваша дружба. Тому що, якщо від любові до ненависті один крок, то від дружби до любові - один подих.

Якщо ви - дівчина, яка закохана в кращого друга протилежної статі, то у вас цілий арсенал способів закохати в себе хлопця. Але є один нюанс - витончені жіночі хитрощі потрібно відкинути через непотрібність. Ви і так вже є його другом, нехай і дівчиною. Тому що у хлопців, і чоловіків взагалі, існує дуже жорсткий перелік рамок і обмежень на умови «вступу в закритий клуб». Вони дуже розбірливі у виборі друзів, і потрапити в «вузьке коло» можна тільки за умови, що ви цього варті.



Закохати в себе одного-хлопця дівчина може лише тоді, коли вона сама усвідомлює себе дівчиною. Якщо ви віддаєте перевагу спідницям і сукням штани і джинси, то потрібно навчитися носити їх з певною часткою жіночності. Потрібно зарубати собі на носі: чоловік любить очима! Навіть суперкороткі стрижку можна і потрібно обіграти так, що вона стане м`якшою і жіночні, ніж розкішні довгі локони. Відсутність макіяжу допустимо тільки у виняткових умовах спільного сходження на Еверест. Хлопці хочуть бачити поруч із собою дівчину, а не просто «свого в дошку кореша».



Існуюча дружба між хлопцем і дівчиною дає можливість дізнатися один одного протягом певної кількості часу. Якщо за цей час ви зможете стати йому необхідним і незамінним людиною, то у вас є всі шанси закохати в себе одного. Хлопці та чоловіки в основі своїй дуже консервативні в особистісних стосунках, і міняти, як рукавички, своїх друзів вони не хочуть. Чоловіча дружба часто проноситься ними через все життя, саме тому критерії підбору друзів у чоловіків настільки жорсткі.

Як закохати в себе одного-хлопця

  1. Дівчина, яка закохана в кращого друга, повинна в першу чергу бути дівчиною - м`якою, жіночною, заспокійливої в хвилини труднощів і збудливою на життєві успіхи.
  2. Друг - це той, хто завжди готовий вислухати і дати слушну пораду. А подруга життя завжди готова розділити з коханою людиною успіхи, радості, турботи, печалі і смутку, а свою пораду допомогти втілити в життя. В цьому і вся різниця між дівчиною-другом і подругою життя.
  3. Необхідно завжди бути для нього загадкою і бути цікавою в будь-якій сфері життя. Не варто багато і нав`язливо розповідати про себе, не даючи можливості одному висловитися самому. Краще бути для нього кожен день нової.
  4. Не здумайте обтяжувати його своїми проблемами і турботами - він не захоче тягнути на собі дівчину, яка не в змозі вирішити найпростіші життєві завдання. Чоловіки люблять самостійних, самодостатніх і незалежних жінок. «Проблемні» дівчата відбивають будь-який інтерес до себе, і особливо, як до майбутньої подрузі життя.
  5. Будьте легкої в спілкуванні, використовуйте своє почуття гумору, щоб допомогти своєму другові поглянути на життєві ситуації з іншої точки зору, розфарбовуючи його сірі будні в легені пастельні тони. Хлопці не даремно прагнуть мати в друзях дівчат - горезвісна жіноча логіка їм не доступна, але вона має властивість знаходити вихід з самого заплутаного становища. Мозок жінки працює по-іншому, а її інтуїція може врятувати долю і життя в певних ситуаціях.
  6. Просто і щиро зізнайтеся своєму другові в почуттях, які відчуваєте до нього. Хлопцям лестить жіночу увагу і змушує поглянути на вас іншими очима. З точки зору чоловіка, а не тільки одного.

Якщо ви - юнак, який закоханий у дівчину-друга, то вам доведеться складніше, тому що її доведеться добиватися. Завойовувати. Вона спочатку не бачить в вас судженого, тому вільно довіряє вам. Але якщо ви проявите всю властиву чоловікам наполегливість і дбайливість у ставленні до дівчини-одному, то вас чекає успіх у підкоренні її серця. І зарубайте собі на носі: жінка любить вухами! Почуття любові може викликати тільки той, хто пам`ятає про це щомиті.

Як закохати в себе дівчину-друга

  1. Як один і як чоловік, ніколи і ні в чому не підводите дівчину! Будь-яке обіцянку, яку навіть випадково зірвалося в процесі розмови, виконайте в точності і в строк. Дівчата люблять обов`язкових і відповідальних молодих людей. Виконана обіцянка, яким би абсурдним воно не було, змусить дивитися дівчину-друга на вас іншими очима. А точніше, приміряти вас в якості супутника життя.
  2. Ваші вчинки і слова повинні говорити про її винятковому положенні для вас. Ви не повинні ставити її в ситуацію, коли вона буде відчувати себе самотньою поруч з вами.
  3. Будь-яку її прохання, звернену до вас, як до одного, ви повинні виконати, розбившись хоч в коржик. Це буде доказом того, що ви здатні вирішити будь-яке завдання, як чоловік.
  4. Розмовляйте з нею, частіше спілкуйтеся, з приводу і без нього. Телефонуйте, щоб запитати, де вона обідала, і як вона себе почуває. Дізнавайтеся, як у неї настрій, і яка погода у неї за вікном. Проявляйте до неї підвищений інтерес - це змушує задуматися про те, що буде, якщо ви перестанете дзвонити.
  5. Робіть їй компліменти. Тільки не впадайте в вульгарність! Говоріть їй, який у неї бездоганний смак, які чарівні очі, який заспокійливий голос. І як би мімолётом просто упустите в круглому столі: «Мені з тобою спокійно і затишно ... Прямо як вдома. Так, з тобою я відчуваю себе вдома, де б ми не знаходилися ». Ця фраза допоможе зародити в її підсвідомості паросток більш глибокого почуття, ніж дружба.
  6. Просто і щиро зізнайтеся своєму другові-дівчині в почуттях, які відчуваєте до неї. Жіноча сутність гостро реагує на прояви чоловічої закоханості. І це змушує поглянути на вас іншими очима. З точки зору жінки, а не тільки одного.

Любов і дружба - це сполучені посудини. Не буває дружби без певної частки любові, а любов обов`язково повинна бути з міцної дружньою підтримкою. Головне - не розгубити любов в процесі дружби. Тоді дружба не залишить вашу любов.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!