Як спокусити подругу?

Дану статтю я розділив на кілька частин, оскільки спокусити подругу може захотіти не лише молода людина, але і дівчина, а крім того, мова ж може йти і про відносини людей кілька різного віку. Тому кожен знайде тут те, що шукає.

Як спокусити подругу хлопцю

У вас є старовинна подруга, з якою ви, як то кажуть, «пуд солі разом з`їли», але раптово ви починаєте дивитися на неї вже зовсім не як на одного, а як на дівчину, з якою вам хочеться зустрічатися. Ви раптом зрозуміли, яка вона красива і цікава, і т.д. і т.п. Знайома ситуація? Саме в такій ситуації молоді люди роблять багато помилок. І найголовніша помилка - вони продовжують спілкуватися з цією дівчиною, як зі своїм другом, не змінюючи своє стереотипна поведінка. Для завоювання розташування цікавить особи, іншому бути добре, але в міру. Я не буду давати вам поради на кшталт «загадковості мови» і «зміни іміджу» - все це важливо, але набагато важливіше інше, а саме: не гальмувати! Різко? Але зате правда. Ось вам один типовий випадок, яких в інтернеті безліч.

Одна невигадана історія



Хлопець захотів зустрічатися зі своєю подругою. Він став проводити з нею в багато разів більше часу, ніж зазвичай, став буквально пропадати у неї днями. І ось так вони спілкувалися три місяці. Ви вдумайтеся: три місяці без жодного просування! Зрозуміло, дівчина не бачила в цьому хлопцеві нікого, крім одного. А як вона могла побачити зацікавленого молодої людини, якщо вони просто спілкувалися? Батьки навіть вирішили їх одружити (не знаю вже, жартома чи всерйоз). А потім у цієї дівчини з`явився хлопець. Наш герой вирішив приділяти дівчині ще більше уваги, благо з хлопцем вона зустрічалася раз в тиждень, а з ним бачилася кожен день. Так минуло більш як півроку! Потім кавалер зателефонував дівчині і сказав, що вони не можуть бути більше разом - нерви здали. Здавалося б - ось він шанс! Але не тут-то було. Тепер почалася історія з подругою подруги, яка стала говорити об`єкту інтересу нашого героя, що він просто дурень і гальмо, а то і взагалі мерзотник - хоче скористатися її дорогоцінною подругою і кинути. Дівчина під впливом подруги стала віддалятися від молодої людини, та й він перестав їй дзвонити, відповівши їй одного разу дуже різко. І адже правильно вчинив, оскільки домігся свого: одного разу вона подзвонила йому в двері і запропонувала піти прогулятися. Потім вони пішли в кіно і до неї додому. Але до сексу у них не дійшло, бо наш герой подумав, що ще рано. А потім він бідкався, що не знає, як йому завоювати подругу.

мораль



Якщо ви уважно читали, то, напевно, помітили, що у нього було 2 хороших шансу і один (останній) стовідсотковий, щоб це зробити. Тому висновок: використовуйте ті можливості, які надає вам доля і ті, чиє розташування ви намагаєтеся завоювати. Дівчата не люблять нерішучих. Якщо не можете сказати прямо подрузі, що вона вам подобається, поцікавтеся, який би хлопець їй сподобався. Оточіть її увагою, запросіть в кіно, в театр, в клуб (в залежності від того, що вона любить), зводите в кафе, в ресторан, купіть квіти, почастуєте морозивом. Дівчата це люблять і обов`язково оцінять. Якщо жоден із способів не вплинув потрібного дії, пощезайте на якийсь час, змініть в собі щось, але головне - не чекайте рік-два і більше у моря погоди. Пам`ятайте: краще щось зробити і отримати відповідь (неважливо, яким він буде, все одно це просування вперед), ніж не зробити нічого і потім про це шкодувати. Тому - дійте!

Як спокусити подругу мами

Є чимало молодих людей, яким подобаються жінки постарше. І найзручніша категорія для таких юнаків - подруги їх батьків. Однак перед тим, як це зробити, подумайте: для чого вам це потрібно? Просто завести сексуальні відносини? У цьому випадку нічого хорошого з цього не вийде: все таємне стає явним, а мама втратить кращу подругу. Якщо ж у вас це більше, ніж просто потяг, спробуйте завести теплі дружні стосунки з маминої подругою. Проводьте з нею час, дізнайтеся, що вона любить і робіть сюрпризи. Не думайте, що ваше почуття - це щось аморальне. У мене в родині був такий приклад: бабусині тітка і дядько познайомилися, коли дядькові було 20 років, а тітці 40. Вони дуже любили один одного, народили і виростили двох дітей і прожили разом 20 років, поки він не загинув на війні. Так що все можливо.

Дівчина спокусила подругу - чи реально це

Скажімо так: це реально в тому випадку, якщо у вашій подруги є хоча б якісь лесбійські нахили. В іншому випадку нічого не вийде. Щоб це дізнатися, досить задати кілька навідних запитань в невимушеній формі з приводу відносин між жінками. Наприклад, «Цілувалася ти з дівчатами коли-небудь?» «Чи була у тебе дівчина коли-небудь?», «Як ти ставишся до бі-та лесбі?». Якщо подругу ця тема зацікавить, це виявиться легко зрозуміти. Скільки зустрічається історій в інтернеті, що якась особа легко спокусила подругу на секс. Таке, звичайно, можливо, але, повторимо, тільки в разі присутності певного роду нахилів. При цьому дівчина може навіть дуже терпимо ставитися до представників протилежної сексуальної орієнтації, однак сама зовсім не піддаватися такій спокусі. Якщо ж ви побачили якийсь відгук, то можна спробувати злегка позалицятися або просто поцілувати подружку. Все це буде виглядати досить невинно, оскільки між жінками така поведінка в очах більшості виглядає цілком природно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!