» » » Як дівчині знайомитися з дівчиною?

Як дівчині знайомитися з дівчиною?

Як дівчині знайомитися з дівчиною?

На перший погляд, запитання дивне. Але хто в сучасному світі не хоче мати друзів? Дуже добре, якщо у вас є вірні друзі з дитинства. Напевно, найближчими людьми ми вважаємо тих, кого знаємо зі шкільної лави. Однак життя часом розкидає друзів по різних місцях, багато губляться, а ті, що залишаються, перестають спілкуватися з тієї причини, що давно зайняті свій життям. Тому питання про дружбу дуже актуальне. З чоловічою статтю у дівчат дружба складає рідко, а кращою подружкою зазвичай стає дівчина-ровесниця. Дотримуйтесь наших порад, і ви точно зрозумієте, як дівчині знайомитися з дівчиною, щоб завести хороше знайомство і подружитися.

Всі знають прислів`я «Скажи мені, хто твій друг, і я скажу, хто ти». В першу чергу, одним потрібно навчитися бути самому. Подумайте, чи не з цієї причини у вас не складається спілкування? Може, в вас самих не бачать подругу? Значить, вам потрібно стати трішки краще, товариськість, піти на контакт. Задумайтесь, хто ви є, стали б ви дружити з самі собою, подивившись на себе з боку? Дуже часто людям потрібен не один, а паличка-виручалочка, людина для виконання забаганок, для того, щоб не було нудно кудись піти. Якщо ви себе до таких не відносите, добре, а якщо відносите, то не пізно все виправити.



Чому дівчата не знайомляться один з одним? Справа в тому, що в сучасному суспільстві все вважають себе занадто зайнятими, деякі дійсно присвячують більшу частину часу навчанню або роботі. Але навіть якщо ви обернеться назад або по сторонам, ви точно знайдете ту людину, з ким вам буде приємно провести час. Адже, в першу чергу, одним може стати та людина, яку ви вже знаєте і яким довіряєте.

Де шукати подругу?

  • В дитинстві. Як ми вже говорили, найближчі люди - ті, яких ми знаємо зі школи. Хлопці з сусіднього двору, дівчинки зі школи, колишні однокласниці - напевно хтось із них був вашою кращою подругою. Незважаючи на те що пройшло час, можливо, з багатьма з них ви вже не спілкуєтеся, ніколи не пізно зателефонувати, дізнатися, як справи. Швидше за все, спогади про минуле змусять зустрітися вас ще не раз.
  • Шкільні подруги. Особлива міцна дружба часто складається в останні роки навчання. Буває так, що подруги зовсім не розбіглися через обставини. Якщо ви озирніться, то напевно помітите когось із вашої школи в вашому університеті. А якщо ви ще й жили по сусідству, то можна дізнатися, чи не переїхали вони. Відновити відносини ніколи не пізно.
  • Пошукати подругу можна також серед сусідок. Швидше за все, ви не одна дівчина в будинку такого віку. Може бути, ви вже забігали до сусідки за допомогою, чому б не продовжити бесіду і не налагодити спілкування? Якщо ви побачите дівчину з вашого будинку, що гуляє поблизу с собакою, підійдіть, запитаєте що-небудь, напевно знайдуться спільні теми. Пам`ятайте, що дружба починається з малого. Не варто відразу вантажити людини своїми проблемами.
  • Шукати подругу, на наш погляд, потрібно серед людей, близьких вам по духу. Якщо ви помітили, що з якоюсь дівчиною у вас не виникає проблем в розумінні, швидше за все, вона буде близька вам в спілкуванні. Не упускайте можливість дізнатися один одного краще.


Останній наш порада така: знайомитися з іншими дівчатами краще самій. Не треба чекати, поки хтось до вас підійде. Проявіть увагу самі, будьте пильні, доброзичливі, усміхнені. Ось кілька місць, в яких буде доречно зав`язати нове знайомство:

  • Займіть своє вільний час будь-яким хобі. Що вам цікаво - танці, вишивання, кулінарія, басейн, спортзал, театр? Сміливо записуйтеся на гурток, починайте відвідувати і вливатися в колектив. Плюс такого спілкування в тому, що з новими людьми у вас вже буде щось спільне.
  • Не варто нехтувати колективом на роботі чи навчанні. Багато хто стикався з проблемою, що їх не приймає суспільство. Зрозумійте, що серед як мінімум десятка чоловік, ви обов`язково знайдете того, з ким можна поспілкуватися.
  • Знайти «свою людину» в наші дні найпростіше в Інтернеті. Віртуальне спілкування дозволяє дізнатися про людину все до моменту зустрічі. Ви можете знайти подругу на будь-якому сайті будь-якої тематики. Однак не забувайте скоріше перенести віртуальну дружбу в реальне спілкування, оскільки подруга вам потрібна в реальному житті.

Сподіваюся, наші поради допоможуть зрозуміти вам, як дівчині знайомитися з дівчиною.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!