» » » Кого можна назвати другом?

Кого можна назвати другом?

Кого можна назвати другом?

Дуже часто ми стикаємося з ситуацією, коли ми починаємо довіряти певній людині і вважати його своїм другом, а на ділі виявляється, що це зовсім не так. Після цього мимоволі замислюєшся, а кого можна назвати справжнім другом? Як зрозуміти, чи знайшов ти одного для себе, а хто зовсім не твій друг?

Друг, товариш або приятель

Щодня ми контактуємо з різними людьми: родичами, близькими, колегами. Хтось із них для нас всього лише знайомий, хтось - приятель, хтось - один. Але як відрізнити, в яку категорію потрапляє певна особа? Важливо розуміти, що ці категорії відрізняються один від одного.

Знайомий - це людина, яку ви знаєте, але з яким тісно не спілкувався. Розмови з такими людьми можуть обмежуватися ввічливими фразами про справи, здоров`я, роботу. Найчастіше ви зустрічаєтеся з такими людьми випадково і не спілкуєтеся з ними.

Приятелем можна назвати людину, з яким ви періодично спілкуєтеся, але відбувається це або досить рідко, або ваше спілкування не дуже тісне. Так приятелем може бути людина, з яким ви в один час займаєтеся в спортзалі і обговорюєте тренування і харчування, колеги з роботи і інші люди, з якими у вас є певні загальні інтереси.

Хто насправді один

Але як зрозуміти, коли людина вже стає не просто знайомим або приятелем, а іншому?

З друзями ми як правило спілкуємося частіше, ніж з іншими людьми. Це може бути листування в Інтернеті, телефонні дзвінки і, звичайно ж, зустрічі та посиденьки.



З другом у вас швидше за все є певні інтереси і спільні теми для розмови, тому вам разом цікаво. З другом приємно поговорити і хочеться робити це якомога частіше. Зазвичай з друзями ми спілкуємося дуже тривалий час.

Бувають ситуації, коли ви довго не спілкуєтеся з людиною, але при зустрічі вам все так же легко і комфортно, як і раніше. В такому випадку також можна сказати, що ця людина - ваш друг.

Друг готовий прийти вам на допомогу саме тоді, коли вам це буде потрібно. Він підсобить в складній ситуації або слушною порадою, або певними діями. Ви завжди можете покластися на допомогу вашого друга, так як він навряд чи відмовить вам.

Звичайно, один - це людина, до якої ви також готові прийти на допомогу в скрутну хвилину.

Кого вважати одним

Кого можна назвати другом? Не кожній людині вдається знайти друзів. У кого-то їх дуже багато, а хтось все життя не може знайти друга, якому можна довіритися і на якого можна покластися.

Тільки ви можете зрозуміти, чи є одним певна людина, адже дуже часто це розуміння приходить само. Друга неможливо знайти або знайти, він сам приходить в наше життя саме тоді, коли нам це потрібно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!