» » » Як знайти подругу?

Як знайти подругу?

Як знайти подругу?

Безліч жінок і дівчат різного віку, професій, національностей мріють знайти подругу, з якою б можна було гуляти, їздити на відпочинок, ходити в кафе і кіно, магазини, обмінюватися життєвими порадами. Познайомитися з новою людиною і подружитися з ним не так складно, як може здатися на перший погляд.

Де шукати подруг

Завжди можна зробити спробу знайти близького за духом людини, головне - поставити правильні напрямки для пошуку.

  • Гуртки за інтересами. Захоплюєтеся танцями, спортом, шиттям, малюванням? Тоді негайно записуйтеся на курси, в тренажерний зал, вступайте в спеціалізовані секції. Саме в таких місцях найпростіше знайти подругу, цілком розділяє ваші інтереси. Чи не потягнути в групі особняком, сміливіше знайомтеся з колективом, пропонуйте продовжити спілкування після занять, обмінюйтеся телефонами.
  • Соціальні мережі. У різних соціальних мережах створюються групи, в яких люди з того чи іншого міста залишають оголошення про пошук приятелів. Часто такі спільноти так і називаються: «Шукаю подругу». Перед тим як призначити зустріч, варто спершу якийсь час поспілкуватися онлайн, щоб краще пізнати один одного.
  • Місця, де ви часто буваєте. Регулярно відвідуєте бібліотеку або салон краси, санаторій? Відмінно! У вас море шансів обзавестися дружніми зв`язками. Адже, можливо, хтось так само часто відвідує ці місця, як і ви. Поділіться враженнями від лікувальної процедури. До слова, як це не парадоксально, знайти кращу подругу зможуть допомогти навіть такі, здавалося б, невідповідні для цього місця, як лікарня або поліклініка, пологовий будинок. Чому б не продовжити спілкування після одужання, після народження малюка? Вам точно буде, що обговорити.

Як подружитися з новою знайомою



Далеко не кожне знайомство переростає в тісну дружбу. Налагодити ж тісна приятельское спілкування з новою знайомою можна, дотримуючись кількох простих порад.

  • Знаходьте приводи для того, щоб заговорити з людиною. Найпростіше - це обговоритизагальний заняття, попросити поради або, навпаки, дати рекомендацію. Наприклад, на курсах танців можна розпитати про тренера, інших учасників групи, режим занять. Також завжди доречно обговорення погоди, нарядів і прикрас, якихось важливих подій в місті. На перших порах відмовтеся від тих релігії, політики, особистих відносин.
  • Розширюйте рамки спілкування. Наприклад, дізнайтеся, на яку зупинку йде нова знайома після уроку танців - можливо, вам по дорозі. Або домовтеся сходити в магазин за новими комплектами одягу для занять. Після того як ви збудуєте хороші приятельські стосунки, можна буде запропонувати обмінятися телефонами, щоб зателефонувати у вільний від тренувань день і сходити, разом кудись.
  • Будьте в постійному пошуку подруг. Не варто зводити коло нових приятельок до одного знайомства. Друзів повинно бути багато, а тому сміливіше заводите нові контакти.
  • Дотримуйтесь дистанцію. Не варто занадто активно прагнути до спілкування - не кожна людина сприйме це добре. Якщо вам пару раз відмовили у зустрічі за межами, наприклад, залу для тренувань, не наполягайте на зворотному.

Якщо людина не захотів спілкуватися



Якщо раптом ви не знайдете відповідну підтримку в своєму прагненні подружитися чи через якийсь час нова подруга не захоче зустрічатися, не турбуйтеся. Всі ми дуже різні, у кожного свої проблеми, цінності, "таргани в голові". Не впадайте у відчай через дрібниці і продовжуйте пошуки друзів.

Будьте обережні з новими приятельками! Ті, хто мріє знайти собі подругу, відкриті і доброзичливі, ми забуваємо про те, що є в світі і непорядні люди. А тому будьте обережні з новими знайомими. Поспілкуйтеся з людиною якийсь час, перш ніж повністю впускати його в своє життя.

Раніше ми вже давали поради про те, як знайомитися з людьми, подивіться, може бути, для вас виявиться корисною наша стаття: Як дівчині знайомитися з дівчиною.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!