» » » Як знайти свою любов?

Як знайти свою любов?

Як знайти свою любов?

Зараз на кожному розі твердять про любов, про неї знімають фільми, роблять передачі, визнаються про неї на всю країну, і, навіть "будують". Створюється враження, що за цими словами не ховається нічого, крім самих слів. Любов - це складне почуття, яке, мабуть, не може передати жодна фраза. Так ось, як знайти справжнє кохання, яка кружляла голову, і, що зупиняє час? У сучасному світі це не просто. Про неї багато говорять, але на ділі вона часто виявляється пустушкою. У нашій статті ми допоможемо вам знайти справжню любов - чисту і щиру. Вслід наших рекомендацій, і твій світ засяє новими фарбами.

Змініть погляд на світ

  1. Як не парадоксально, але найбажаніші події в нашому житті відбуваються саме тоді, коли ми їх найменше чекаємо. Тому забудьте про проблему, як знайти свою любов, просто викиньте її з голови. Всьому призначене свого часу.
  2. Саме почуття любові не зустрічається в природі в чистому вигляді. Воно будується копіткою старанним шляхом. Потяг двох людей один до одного народжує пристрасть, повагу і дружбу, коли це все з`єднується воєдино, і виходить любов. Якщо вам пощастило отримати цей дар з небес, бережіть його і цінуєте.
  3. Не вибирайте любов, вона сама знайде і вибере вас. Відмовтеся від старанних пошуків своєї долі, не кидайтеся на першого зустрічного в пошуках щирих почуттів. Надалі, це неминуче призведе до розчарувань. Справжню любов потрібно заслужити. Якщо ж ви все таки звикли діяти і не можете пускати таку відповідальну справу на самоплив, будьте готові до змін.

Стати своїм ідеалом

Опануйте тими якостями, які повинні бути у вашого потенційного обранця. Якщо вам хочеться, щоб вас полюбив щедра людина, - станьте такий. Потребуєте теплі і ласці, - будьте готові давати це людям.

Полюбіть себе

  • Будьте впевнені в своїй красі, чарівності, сексуальності. Це неодмінно відчують особини протилежної статі, і, звичайно ж, оцінять. Повірте, ніхто не буде вас любити, поки ви самі не зробите цього.
  • Регулярно стежте за своїм зовнішнім виглядом. Встаньте з дивана, і біжіть в спортзал. Сходіть на розслаблюючі процедури (масаж або spa).
  • Відвідуйте цікаві місця, займайтеся спортом, танцями, макраме, ходите в галереї, на виставки. Загалом бувайте всюди, де зможете познайомитися з цікавими людьми.
  • Розкажіть друзям про те, що хочете знайти другу половинку. Може вони і стануть вирішальною ланкою у вашій долі.
  • Чи не повертайтеся до минулого, туди двері вже давно закриті. Забудьте про колишніх пасій і захоплення, пора рухатися далі.
  • Посміхайтеся життя прямо в обличчя, смійтеся і веселіться. Позитивні люди набагато привабливіше сумних і зарозумілих.

Не перестарайтеся

Намагайтеся не виглядати стурбованою. Коли занадто наполегливо шукаєш любов, це виглядає саме так. Розслабтеся і будьте природні. Блукаючий голодний погляд в пошуках, хоч якийсь видобутку, не додасть вам додаткових очок.

виглядаєте ідеально



Поки ви думаєте, як знайти справжнє кохання, не забувайте приділяти увагу і собі. Завжди будьте готові до того, що на вас можуть дивитися. Навіть виносити відро зі сміттям можна в привабливою одязі, а не розтягнутих штанях. Ні чоловіки, ні жінки не люблять недоглянутих замазур. У будь-якій ситуації будьте напоготові, можливо, щастя чекає вас за найближчим рогом.

Будьте завжди готові

Життя занадто коротке, щоб відкладати на потім. Любов може постукати в неї в будь-який момент, і, до цього треба бути готовою:

  • Вирішили схуднути - робіть це зараз, не відкладайте на тиждень або рік.
  • Припиніть зберігати гарний одяг, носіть її, будьте надзвичайні кожен день.
  • Влаштовуйте собі розваги, вони наповнять вас позитивом.
  • Ні пари щоб сходити в дорогий ресторан? Подругу в руки, і вперед!
  • Чи не їдете у відпустку, бо ні з ким - дурниці, може друга половинка чекає вас саме там.
  • викиньте страшні заяложені майки в яких ви спите, купите сексуальний пеньюар. Він допоможе вам відчувати себе бажаною. (Це виключно для жінок).
  • Приведіть у порядок квартиру.

Де зустріти любов?



Про те, як знайти свою любов вже трохи з`ясували, а, ось, де це зробити, ми поки не знаємо. У вас хороша робота, широке коло друзів, знайомих, але саме потрібного для серця людини, немає. Що в вас не так? Можливо справа ось у чому:

  • Перестаньте тягати з собою подружок. Так ви знайдете збоченця або любителя випити. Найчастіше з`являйтеся одні, а якщо, навіть пішли в клуб з подружками, спробуйте від них на час від`єднатися. Чоловіки бояться бути відкинутими, тому деякі вважають за краще знайомитися наодинці, раптом провал - хоч не так соромно буде. Перебуваючи в кафе з подругою ваші шанси на знайомство зменшуються вдвічі, а якщо вас кілька, то втричі або вчетверо.
  • Припиніть відштовхувати людей. Можливо, при знайомстві з вами людина грубий або надто нав`язливий, - це звичайний прояв невпевненості, намагання бути крутіше, і боязнь здатися м`яким. Пообщайся з ним, дай можливість розкритися, може це саме той, кого ви шукайте. Будьте готові до будь-якого знайомству: в транспорті, бібліотеці, кафе, метро та магазині. Тисячі людей змогли знайти щастя саме так.
  • Відвідуйте нові місця, пробуйте різні розважальні заклади, зустрічайтеся і знайомтеся там з новими людьми.

Давайте уявимо ситуацію: вам хтось сподобався і ви намагаєтеся почати розмову. Що робити в першу чергу не варто:

  1. боятися і заїкатися при кожному слові;
  2. вихвалятися і здаватися крутіше;
  3. переживати з приводу тривалих пауз (головне, в цей момент посміхатися);
  4. бути занадто настирливим.

Ідеальним варіантом при першому спілкуванні і знайомство стануть:

  1. обмін враженнями від того, що відбувається;
  2. фрази типу "класна футболка" або "симпатичний костюмчик";
  3. банальне "привіт", а далі як масть ляже;
  4. і, головне - щира посмішка.

Ми розкрили вам завісу над тим, як знайти свою любов. Виявляється, що багато що залежить не тільки від волі випадку, а й від вас самих. Не втрачайте можливості, скористайтеся нашими секретами і рекомендаціями, і доля вам обов`язково посміхнеться.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!