Як залучити любов?

Як залучити любов?

Людська любов - це глибоке, інтимне почуття самовідданої прихильності до іншої людини. Так стверджують енциклопедії, але при цьому обумовлюються, що ТОЧНЕ визначення поки не знайдено. Насправді, міркувань про це почуття існує безліч. Для кого-то любов - божественний стан душі, для кого-то - плотський потяг до партнера. Хтось вважає любов - даром, властивим лише обраним, інші переконані, що цим талантом володіє спочатку будь-який, але не всім довелося проявити його і розвинути. Співпереживання, розчинення в коханій людині, самозречення, близькість духовна і фізична, таїнство - все це відноситься до любові. А іноді про неї говорять, як про болісної хвороби, залежності, страждання. ... Але люди завжди пов`язують з любов`ю найпотаємніші надії, вона змушує змінюватися на краще, вона несе щастя і радість. Людина, яка не зустрів у своєму житті любов, у чомусь ущербна, він не зміг втілитися як особистість, в його долі відсутня гармонія.

Як залучити любов? Хто може відкрити нам дорогу до найсильнішого з переживань? Виявляється, кожен тільки сам знаходить чарівну двері в країну Любові. Щоб зустріти свою Джульєтту, треба володіти якостями Ромео. Вірно і зворотне.

Щоб привернути любов: поради



Залучаючи свого існування любов, треба навчитися її дарувати, випромінювати, і навколо вас утворюється енергія розуміння, співчуття і ... кохання.

Багато міркують про феномен любові, замислюються, як залучити в життя любов. Людські стосунки змінювалися, а питання залишалося насущним. Ось кілька порад, отриманих людьми дослідним шляхом.

  • Істинне щастя будується не чужими, а своїми руками. Щоб зрозуміти своє внутрішнє "я", оціните ваше оточення: світ відображає нас, як дзеркало. Хочете щось поміняти зовні - міняйтеся зсередини!
  • Ви щиро хочете знайти любов? Тоді почніть допомагати в цьому іншим - своїм друзям, близьким, знайомим. Робіть те, що можете, діліться чимось важливим, і для вас почне працювати закон бумеранга, ви відчуєте, ніби сама природа допомагає вам у набутті мрії. Тільки одне зауваження: допомагайте знайомим своєї статі: чоловік - чоловікові, жінка - жінці. Тоді все спрацює!
  • Наше благополуччя дуже залежить від оточення. Перебуваючи серед самотніх, нещасливих, депресивно налаштованих людей, складно домогтися успіху. Створіть своє коло спілкування свідомо, підійдіть до цього творчо. Пам`ятайте: вам необхідна енергія удачі, яка заряджає позитивними флюїдами і невпізнанно поліпшує життя.
  • Любов не буває абстрактної, вона повинна бути конкретна і пізнавана. Постарайтеся зрозуміти, який партнер вам подобається, які якості характеру і зовнішні дані вас приваблюють, з ким могло б бути, по-справжньому, добре і комфортно. Краще осягаючи себе, ви, одночасно, створюєте енергетичний «макет» обранця або обраниці.
  • Не варто слідувати розхожим установкам, стереотипам, лише народжує комплекси. Кожна історія кохання індивідуальна і неповторна.

Фен-шуй: як привернути кохання



Фен-шуй - стародавня китайська практика по досягненню гармонії з навколишнім середовищем і її використання в повсякденності. Більшість технік і концепцій фен-шуй популярні і в наші дні, серед них є безліч способів для залучення у своє життя любові.

Активізувати зону любові і шлюбу (південно-західну зону) рекомендується в спальні. Ось деякі поради теорії фен-шуй:

  • повісьте на стіну картину, на якій зображені півонії, що символізують щастя, пристрасть і любов. Можна поставити вазу з півоніями;
  • придбайте парні предмети: китайські ліхтарики, черепашки, китайські ляльки, слоники, червоні свічки (їх іноді корисно запалювати, щоб забезпечити приплив свіжої енергії);
  • добре, якщо в спальні з`являться фотографії або картини закоханих пар, а статуетки і зображення одиноких жінок краще прибрати.

Як залучити любов чоловіка

Жінку своєї мрії, вірну подругу життя, справжню Принцесу з казки - хотів би зустріти кожен чоловік. Як нею стати? Як дати зрозуміти Йому, що ти саме та, кого він шукає? Стовідсоткових рекомендацій не існує. І все ж є правила, які працюють непогано.

  • Чарівний зовнішній вигляд дівчини, її елегантні наряди - неодмінно привернуть увагу представників протилежної статі.
  • Правильно підібрані духи, приємно пахнуть, які підходять вашому типу шкіри і одязі - обов`язково подіють на обранці, адже ми сприймаємо навколишнє не тільки зором, але і нюхом.
  • Жінка доглянута, що стежить за зачіскою, чистотою і акуратністю волосся, фігурою, з ефектною косметикою, довгими пухнастими віями, красивими нігтями - вигідно відрізняється від «сірої, непоказною мишки», яка мріє про велике кохання, але не бажає докладати для цього ніяких зусиль.
  • Чоловіки захоплюються не тільки «оболонкою». Чесність і порядність, інтелект і темперамент, хазяйновитість і вміння підтримати улюбленого у важку хвилину - запишіть все це в плюси свого образу, які однозначно оцінить ваш обранець, і які, в будь-якому випадку, залишаться з вами назавжди.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!