» » Як знайти пару?

Як знайти пару?

Як знайти пару?

У наше століття мобільних пристроїв і інтернету проблема пошуку своєї «половинки», здавалося б, повинна спроститися в рази. Однак багато дівчат і молоді люди до сих пір самотні. Сподіваємося, що наші поради про те, як знайти пару, будуть корисні, і ви зможете знайти щастя в особистому житті.

Як знайти собі пару в інтернеті

Почнемо з інтернет-знайомств, як найбільш популярних зараз. Сьогодні варіантів пошуку супутника життя дійсно стало набагато більше, ніж раніше. Перш за все, це, звичайно, спеціальні сайти знайомств.

Сайти знайомств

Для того, щоб познайомитися на такому сайті, потрібно зареєструватися та заповнити анкету. Чим докладніше ви її заповніть, тим краще. І одна невелика рекомендація: намагайтеся викладати свої фото, нехай навіть злегка оброблені. Справа в тому, що людина, з якою ви спілкуєтеся, налаштовується на особисту зустріч, виходячи з образу, який він намалював собі. І більш ніж наполовину цей образ буде побудований саме на фотографії. І якщо на фотографії ви, а людина згодна на зустріч, значить, ви йому, як мінімум, не неприємні, а можливо, навіть подобаєтеся.

Соціальні мережі



Наступний спосіб знайомства: соціальні мережі. Давайте вгадаю: у вас є акаунт «Вконтакте» або на «Фейсбуці», а може в «Моєму Світі»? Все це прекрасні інструменти для пошуку пари. А допоможуть нам в цьому друзі, причому вони можуть навіть про це і не впізнати одразу. Подивіться списки друзів друзів: майже напевно там буде хтось, хто вас зацікавить. Якщо інформації на його або її сторінці недостатньо, саме час звернутися до одного і запитати, що це за людина: чи вільний в даний момент, чим захоплюється і т.д. Ну а крім того, вступайте в різні групи і спільноти за інтересами, коментуйте записи і відповідайте на коментарі - це теж шанс познайомитися.

Форуми і чати

Йдемо далі: тематичні форуми. Любіть японське аніме? Захоплюєтеся шахами? Без розуму від будь-яких комп`ютерних ігор? Повірте, ви далеко не самотні в цьому, причому можу легко передбачити, що на тому чи іншому тематичному форумі виявиться достатня кількість представників протилежної поки. Реєструйтеся, вникати в тему і правила, спілкуйтеся. Що стосується чатів, які до сих пір не втратили своєї популярності, то тут все просто: придумуєте собі нікнейм (ім`я на тому чи іншому інтернет-ресурсі, за яким вас будуть дізнаватися), вибираєте потрібну кімнату, і вперед!

Як знайти свою пару в «реалі»



Якщо у вас упереджена думка щодо інтернет-знайомств, не біда: знайомства в реальному житті або, як зараз кажуть, «в реалі», ще ніхто не відміняв. А місць, де можна зустріти свою половинку, дуже і дуже багато. Це і різні свята і гуляння, які регулярно проходять в кожному місті, і «культурні заходи» (виставки, концерти і т.п.), і дискотеки або нічні клуби. Не забудьте також про зустрічі друзів і колег, заміські поїздки з друзями: нерідко саме там з`являється хтось, кого ви раніше не знали або не звертали на нього уваги.

Як зрозуміти, що це він чи вона

Тут перш за все хочеться сказати ось про що: з цією людиною вам обов`язково повинно бути приємно знаходитися поруч. Іноді це відчуття приходить відразу, іноді доводиться почекати. Комусь може знадобитися не один місяць, а то й рік, щоб «відкрити» для себе давно знайомої людини з настільки приємною боку, але це відчуття обов`язково має бути присутнім.

При цьому поняття сумісності насправді набагато ширше, ніж його зазвичай розуміють. Справа в тому, що хтось сам за характером вогонь, але вважає за краще, щоб його / її обраниця / обранець мав спокійним характером. Кому-то, навпаки, подавай бурю емоцій, хтось сам спокійний і любить таких же. Це залежить виключно від ваших уподобань, і норми тут немає - головне, щоб вам було добре разом.

І з цього випливає ще один висновок: людини переробити практично нереально, тому відразу ж звертайте увагу на особливості його характеру. Адже, цілком можливо, вам з ним жити і навіть виховувати дітей. Саме тому варто придивитися до людини, зрозуміти, чого від нього можна очікувати. І якщо його темперамент вас влаштовує, вперед! І пам`ятайте: немає ніякої різниці, як саме ви познайомилися: при реальній зустрічі або в інтернеті. Інтернет - це лише засіб, таке ж, як і всі інші.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!