Де знайти коханого?

Де знайти коханого?

Наш світ настільки величезний, що здається дивним і підозрілим, як взагалі в ньому можна знайти свою половинку. Де знайти коханого? Чи реально це? Чи треба прикладати якісь зусилля, або він сам знайде тебе? Всі ці питання не дають заснути мільйонам жінок, які страждають від самотності і спраглих справжньої любові, як в прекрасних казках. Однак це реально, головне - не впадати у відчай у випадках невдач і довгого очікування.

Звичайно, можна розсудити, що якщо існує доля, то що б ти не робила, який би доріжкою не йшла, життя виведе тебе на шлях зустрічі з твоїм єдиним. Але, як відомо, вода під лежачий камінь не тече, і якщо ви будете сидіти вдома і не висовувати звідти носа, навряд чи ви знайдете свого принца. Та й раптом взагалі ніякої запрограмованої Долею зустрічі не існує? В такому випадку треба брати все в свої руки.

заходи

Відвідуйте різні заходи в вашому місті, причому такі, на які можна піти в поодинці (погодьтеся, навряд чи якийсь чоловік піде в театр або в кіно один, так що, ці місця, швидше за все, вам не підійдуть), а от різні виставки, спортивні змагання, творчі вечори, майстер-класи тощо - зовсім інша справа!

Красиво одягніться, доведіть свій образ до досконалості - і в путь! Подруг брати з собою не варто. До самотньої дівчини завжди хтось та підійде, а якщо ви будете в компанії - не факт.

Інтернет - в допомогу

Знайти свою половинку можна по Інтернету. Цей варіант хороший тим, що спочатку ви дізнаєтеся людини, а тільки потім з ним прийдіть. Причому за часом "дізнаватися" можна стільки, скільки вам потрібно. Це ні до чого не зобов`язує. У разі чого ви завжди можете безболісно припинити відносини.



Рекомендуємо реєструватися не на сайтах знайомств, а, наприклад, в групах за інтересами в соцмережах. Ви повинні знайти не просто кого-небудь, а саме свою людину. Тому у вас повинні бути спільні інтереси. Наприклад, якщо ви любите хокей, вступите в групу ВКонтакте, присвячену улюбленій команді, активно листуйтеся з учасниками, обговорюйте спортивні події. Так ви з кимось подружитеся, перейдете на особисту переписку, а там, хто знає, може, у вас зав`яжуться почуття, і ви зважитеся на реальне з`ясування стосунків.

кафе

Кафе - ще одне місце, де можна знайти хлопця. Дівчина, на самоті сидить за столиком кафе (бажано, у вікна, щоб вас було видно не тільки зсередини, але і з вулиці), - непогана приманка для кавалерів. Якщо чоловік сам в пошуку, він навряд чи пройде мимо (звичайно, якщо ви йому сподобаєтеся). Одне і те ж кафе краще відвідувати, як мінімум, 2 рази (на випадок, якщо в перший раз вас хтось примітив, але не наважився підійти).

Спробуйте ці варіанти, і, можливо, вам пощастить. Кажуть, хто шукає - той завжди знайде, але існує й інша думка - коли чогось дуже шукаєш, воно ніяк не знайдеться, а варто "відпустити" бажання - тут же прийде. Знайти хлопця можна хоч на смітнику (в прямому сенсі - наприклад, ви обидва пішли викидати сміття), адже життя таке непередбачуване! Головне - вірте, що все у вас обов`язково вийде! Адже у кожної людини десь бродить його половинка.

Якщо ви хочете повернути втрачене кохання, читайте статтю Як повернути коханого - 49 простих правил.

Дівчатам з серйозним підходом до справи рекомендуємо почитати статтю Де знайти чоловіка.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!