» » » Як знайти свою другу половинку?

Як знайти свою другу половинку?

Як знайти свою другу половинку?

Ідея про те, що кожен шукає свою другу половинку взагалі-то належить давньогрецького філософа Платона. Це в його творі "Бенкет" один зі співрозмовників, які говорили про кохання, розповів легенду про андрагіне - людині, що складався з двох начал - чоловічого і жіночого. Однак потім Бог роз`єднав ці половинки. І тепер вони поневіряються по світу в пошуках один одного.

Можна вірити в легенду, а можна і не вірити. Але пошуками своєї половинки, близького за духом, рідну людину стурбовані сьогодні багато - як молоді люди, так і зрілі чоловіки і жінки.

На жаль, нинішній ритм життя такий, що не вистачає часу для пошуків любові. Люди живуть у великих містах. Багато часу проводять на роботі. Чимало сил забирає у них дорога туди і назад. Свою половинку при такому жорсткому розкладі можна і взагалі не зустріти.

Однак, не варто впадати у відчай. І ні в якому разі не можна займати пасивну, вичікувальну позицію. Недарма ще древні говорили: хто шукає, той завжди знаходить.

Де шукати

Спантеличені тим, як знайти свою другу половинку, багато при цьому зізнаються, що практично ніде не бувають. А ось це в корені неправильно. Бувати десь потрібно постійно. Адже можна знайти гідну людину серед знайомих своїх знайомих, в кіно, театрі, на виставці, на ковзанці, в басейні, тренажерному залі, на спортивному майданчику, в клубі, в Інтернеті, в інституті, на роботі, у відпустці, під час прогулянки з собакою, в шлюбному агентстві, нарешті.

Що нам заважає

Тільки не потрібно комплексувати, зациклюватися на своїх недоліках, вважати себе негідними любові. Одному не подобається його зростання, іншому - вага, третього - зарплата. Все це найчастіше надумано. Не всім до душі моделі, хтось любить товстушок. А кому-то взагалі до вподоби гордий орлиний профіль довгоносого чоловіки. Смаки у людей різні. І про всяк горщик, як то кажуть, знайдеться покришка. Неправда, що всі жінки корисливі, а чоловіки - сво ..., що всіх хороших все одно вже розібрали. Якби це було так, то ми не бачили б, що світяться від щастя людей, що гуляють, взявщісь за руки.



Вони знайшли один одного тому, що шукали, бо не боялися зав`язати розмову, про щось запитати, придивитися, прислухатися до іншого. І ще ті, хто наважується на пошуки половинки, люблять самих себе, вони впевнені в собі, усвідомлюють свою унікальність і цінність, приймають себе такими, якими вони є.

У пошуках своєї другої половинки

Взагалі-то на цих пошуках не варто зациклюватися. Потрібно просто жити. Не подобається зовнішність - піти в тренажерний зал, підкачати біцепси, прес, змінити зачіску. Не знаєте, про що завести бесіду з вподобаним вам людиною, почніть більше читати. Дивишся, в процесі виправлення власних недоліків раптом і знайдеться той єдиний або єдина. Головне - не зациклюватися на проблемі - всесвіт не любить напруги.

А ще бажано бути завжди у всеозброєнні. Адже ніхто не знає, коли доля відріже йому шматок від щасливого пирога. Тому потрібно постійно доглядати за собою, завжди охайно і стильно одягатися, следітіь за своєю мовою і манерами.

ворожіння

Втім, на те, як знайти другу половинку, поворожити теж можна. Цей спосіб відомий ще з часів наших бабусь і прабабусь.

З колоди карт потрібно витягнути чотирьох королів і покласти їх під подушку, примовляючи: "Хто мій суджений, хто мій ряджений, той приснись мені у сні". Якщо присниться король піковий, то жених буде або старий, або ревнивий, червовий - молодий і багатий, хрестовий - військовий або бізнесмен. Якщо ж уві сні з`явиться король бубновий, то бути дівчині замужем за бажаним.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!