» » » Як дізнатися свою людину?

Як дізнатися свою людину?

Як дізнатися свою людину?

Коли відносини вже налагоджені, а між партнерами панує розуміння і любов, залишається тільки підтримувати ці почуття. Це не так вже й просто, але цілком можливо. Набагато важче тим, хто ще не зустрів свою другу половинку і знаходиться в активному пошуку близького за духом та інтересами людини, тим, хто ще до ладу не знає, як дізнатися свою людину. Складність полягає в тому, що дуже багато людей здатні викликати у нас симпатію. З ними може бути добре і приємно проводити вихідні, розважатися і подорожувати, але в глибині душі все одно усвідомлювати, що, незважаючи на взаємний інтерес, це зовсім не та людина, з ким би хотілося прожити все життя, ділитися найпотаємнішим, піклуватися про нього , підтримувати і оберігати його.

Як зрозуміти, що чоловік вам підходить

Серед безлічі знайомих облич і низки випадкових зустрічей можна легко втратити свій шанс знайти споріднену душу. Але як розпізнати свою людину і не прогледіти його? У кожного в підсвідомості намальований ідеал партнера. Ми деколи можемо навіть не усвідомлювати того, що шукаємо людину, схожу на мрію. На жаль, в реальності досить складно зустріти когось, хто буде повністю відповідати всім нашим вимогам і побажанням. Та це й не потрібно. Найголовніше у відносинах - це повага, розуміння, готовність підтримати в скрутну хвилину і, звичайно ж, безкорислива і світле кохання.



Іноді досить провести з людиною кілька днів, щоб зрозуміти, що зустрів вірного супутника на все життя. Часом на усвідомлення цього потрібні роки. Проте, існує кілька важливих ознак, які можуть вказувати на те, що ви зустріли свою людину.

  1. Повага один до одного. Якщо людина завжди готовий вислухати вас, про що б ви не говорили, з вдячністю сприймає ваше прагнення поділитися з ним турботами або радощами, які не перебиває і не намагається нав`язати свою розповідь, ігноруючи вас - все це говорить про повагу. Повага - міцний фундамент для побудови подальший відносин. Якщо ще на ранній стадії зустрічей або дружби воно присутнє між людьми, існує ймовірність того, що такі відносини переростуть в щось велике.
  2. Особисті якості. У кожному віці і в певні моменти життя нам можуть подобатися в людях різні якості. Надивившись фільмів про кохання, ми починаємо цінувати вишуканість, галантність і романтичність, а вже через кілька тижнів готові закохатися в енергійного непосиду і бунтаря. Не слід приймати швидкоплинні захоплення за істину. За ілюзією криються справжні риси, які ми цінуємо в людях. Якщо складно розпізнати їх в людині, можна спростити собі задачу, написавши в ряд ті якості, які теоретично могли б сподобатися в партнері, а потім поступово викреслювати те, що здається незначним.
  3. Спільні цінності. Не варто плутати цінності з захопленнями, це зовсім різні речі. Хобі як раз у партнерів можуть і не збігатися. Кожна людина має право володіти особистим простором для реалізації свого потенціалу і мати захоплення. Якщо у партнерів різні інтереси, це не привід для сварок або розбрату. Швидше, навпаки, приємно усвідомлювати, що у близької людини є улюблена справа, про яку він може захоплено розповідати. Цінності - це, перш за все, погляди на життя, плани на майбутнє, пріоритети. При цьому, якщо для вас найближчим часом основне - це кар`єра, подорожі, активний відпочинок і насичене життя, а ваш партнер хоче завести сім`ю, дітей, облаштувати будинок і жити спокійним розміреним життям, то це зовсім не означає, що вам не по дорозі . Пам`ятайте, що в любові завжди можна знайти компроміси.
  4. Інтуїція. Як би банально це не звучало, але, прислухаючись до внутрішнього голосу, можна зрозуміти, як визначити свою людину. Деякі люди стверджують, що жіноча інтуїція сильніше. Можливо, це і так. Але чоловікам теж не варто повністю ігнорувати внутрішнє відчуття. Адже інтуїція грунтується не на фізичному потязі і дуже часто здатна підказати правильну відповідь.

Де шукати любов?



У книгах і фільмах ми часто бачимо сцени, де люди зустрічаються в самих невідповідних для романтики місцях: в продуктовому магазині, на прийомі у стоматолога або на прогулянці з собакою. Не варто виключати ймовірність такої зустрічі і в реальному житті, а й особливо покладатися на неї не варто. Краще за все шукати споріднену душу в місцях загальних інтересів. Це можуть бути концерти, виставки і музеї, театри, клуби, де грають в настільні ігри, різні майстер-класи або курси вивчення іноземних мов. При знайомстві з людиною в одному з таких місць у вас, по крайней мере, будуть спільні точки дотику і буде про що поговорити. На початковому етапі відносин це хороший старт.

У сучасному світі розвитку соціальних мереж багато хто знаходить собі пару за допомогою Інтернету. Тепер є можливість обмінюватися фотографіями, вказувати в профілі свої дані, писати про інтереси та захоплення і переглядати інформацію про інших користувачів. Стало набагато простіше знайти людину, з яким могло б бути цікаво і в реальному житті.

При пошуку коханої людини все кошти і джерела гарні. Не варто відкидати можливість познайомитися з ким-небудь, хто сподобався вам, посилаючись на поганий настрій або інші дрібниці і відмовки. Боятися відмови або невдачі цілком нормально, але якщо не пересилювати себе, можна півжиття провести на самоті. Навіть якщо попередні спроби закінчувалися невдачею і стосунки не складалися, не варто розчаровуватися, адже цілком можливо, що саме сьогодні ви зустрінете людину, якого так довго шукали.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!