» » » Як дізнатися людини?

Як дізнатися людини?

Як дізнатися людини?

Пошук супутника життя - завдання непросте. Адже дізнатися, що являє собою людина дуже непросто. Навіть пари, які прожили разом не один рік, продовжують відкривати в своїх обранців нові якості, і не завжди приємні. Так як дізнатися суть людини, щоб потім не шкодувати про неправильно зроблений вибір?

Є ряд критеріїв, за якими можна скласти уявлення про обранця. Хоча дізнатися про людину все, звичайно, неможливо.

Загальні інтереси

Багатьом властиво переоцінювати роль цієї складової у стосунках. Звичайно, чудово, якщо концерт класичної музики викликає душевний трепет у обох. Але таке трапляється нечасто. У житті чимало прикладів, коли чудово уживаються люди з різними смаками: музичними, літературними і ін.

Фізики сказали б, що однойменні заряди відштовхуються. Це не зовсім вірно для людської природи. Люди з різними інтересами можуть прекрасно доповнювати один одного. Однак ваші смаки повинні збігатися хоч у чомусь. Інакше надалі не уникнути розбіжностей або навіть сварок.

Погляди на життя

А ось в цьому питанні бажано якомога повніше збіг. Адже, якщо все складеться добре, життя у вас буде загальна, одна на двох. Тому важливо дізнатися, якою бачить своє подальше життя можливий супутник.



Мається на увазі і кар`єра, і наявність або відсутність дітей, місце проживання і мн. ін. Добре б заздалегідь з`ясувати, який рівень життя людей вважає за необхідне і як збирається досягати поставлених цілей.

Важлива і духовна складова. Якщо ви дотримуєтеся якихось строгих релігійних звичаїв, а ваш обранець виявиться атеїстом або прихильником східних духовних практик - цілком можливі розбіжності.

Родом з дитинства

Хочеш пізнати людину краще - познайомся з його родиною. Деякі вважають, що не важливо де виросла людина, хто і як його виховував. В молодості таким моментам часто взагалі не надають значення. Адже головне - який він (турботливий, розумний, щедрий і т.д.). Зате потім, коли виявляється повне неспівпадання з якихось питань, ви з запізненням розумієте, що саме такий устрій в родині його батьків. Але вас це не насторожувало.



Багато проблем виникає, якщо люди вийшли з дуже різних соціальних кіл. Навіть якщо власними зусиллями людина змогла піднятися по соціальних сходах, деякі звички і установки зжити просто не представляється можливим. Щоб уникнути помилок, постарайтеся побільше дізнатися про дитинство того, з ким хочете побудувати сім`ю. Витоки більшості наших звичок, комплексів, життєвих установок криються саме в дитячі роки.

Поведінка, вчинки

Недарма кажуть, що любов сліпа. Сподобався людина здається ідеальним, особливо спочатку. А якщо по відношенню до тебе він проявляє всі найкращі якості - здається, що це - той самий, єдиний. Але не поспішайте з висновками.

Хочеш пізнати людину - зверни увагу на його вчинки, причому здійснюються в повсякденному житті, щодо інших людей. Це може бути і спілкування з приятелями, і поведінка в магазині. Подивіться, як він розмовляє з продавцем, офіціантом. До речі, саме поведінка з обслуговуючим персоналом часто дуже красномовно характеризує людину. Якщо важливий і ввічливий у колі близьких дозволяє собі хамство зі сторонніми - будьте впевнені: коли-небудь це проявиться і по відношенню до вас.

душевний комфорт

Якщо немає цієї складової, наявність всіх інших не гарантуватиме щасливе спільне життя. Близьким може бути тільки людина, з яким комфортно. Якщо тобі не треба прикидатися, зображати з себе когось, якщо з ним ти можеш бути собою - це і є відчуття душевного комфорту.

Воно з`являється і тоді, коли відчуваєш підтримку, бажання прийти на допомогу, просто вислухати. Коли є потреба не тільки в його уваги, а й віддавати себе, свого часу, душевні сили. Тобто душевний комфорт народжується в тому числі і від взаємності ваших почуттів і намірів.

До речі, непоганий помічник у цьому питанні інтуїція. Іноді саме вона, всупереч всім іншим доводам розуму, змушує визначити, що поруч - саме твій чоловік.

На завершення слід сказати, що немає універсальних порад, як пізнати людину. Але спробуйте скористатися нашими рекомендаціями, і можливо вам пощастить.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!