Як знайти маму?

Як знайти маму?

Досить часто доводиться бачити інформацію про те, що пропав чоловік. Так, сумно, але найчастіше ми просто проходимо повз такі повідомлення на вулиці. Але ж це не правильно. Затримайтеся на секунду, подивіться на фото, раптом ви і справді бачили цю людину десь недалеко? Але ж, якщо подумати, то подібна ситуація може трапитися і з вами, не дай Бог, звичайно. Задумайтесь над тим, що втрачені люди, це чиїсь родичі, мама, тато, онук, брат і так далі.

Якщо мама не повернулася вчасно

Як знайти маму, якщо вона раптом пішла і не повернулася, як обіцяла? Так, ситуація страшна. Ви тільки уявіть собі, дитина сама вдома, а мами все немає і немає. Що робити в подібній ситуації, куди звертатися за допомогою? По-перше, потрібно заспокоїтися, раптом вона просто десь трохи затрималася і повернеться трохи пізніше. Якщо ж у вас є її телефон, то просто зателефонуйте по ньому. Якщо ж ніхто не відповідає на дзвінки і всі терміни вже минули, то можна вирушати на пошуки. Справитися одному з подібною ситуацією досить складно, тому бажано підключити на допомогу друзів, родичів, тата, бабусю та інших.

самостійний пошук



Пошуком зниклих людей займається поліція. Але, як знайти матір, якщо заяву туди приймають тільки на третю добу з дня зникнення людини. Тому, не варто самим залишати спроби знайти маму, нехай поліція займається своєю роботою, а ви докладете всіх зусиль. Погодьтеся, що вам під силу обдзвонити всі лікарні, морги, подруг, знайомих, адже чим більше людей задіяні в пошуку, тим більше шансів знайти загубленого людини. Можна звернутися на телебачення і розмістити там оголошення про пропажу, в якому розміщується фото, докладний опис і контактні телефони. Думаю, що повз листівок із заголовком - допоможіть знайти маму! - Пройти буде дуже складно. Також зараз дуже популярними є соціальні мережі. Думаю, багато хто з вас звертали увагу на розміщення статуси і оголошення про зникнення тієї чи іншої людини. Чому б вам теж не скористатися таким способом?

Не втрачайте надію



Пам`ятайте, що ніколи не варто впадати у відчай і втрачати надію, пам`ятайте, що навколо так багато добрих людей, які готові прийти вам на допомогу. Вірте в краще, і все буде добре. Пам`ятайте, що ви не самотні, адже в країні так багато дітей, які живуть в дитячих будинках, які взагалі не бачили своєї мами, і на кожне свято загадують тільки одне бажання - я хочу знайти маму. Ось ці діти мають дуже маленький шанс на здобуття своєї сім`ї і мами. Так, бувають ситуації, коли знаходяться хороші прийомні батьки, але це буває так рідко. Якщо вже батьки і вирішуються на усиновлення, то вибирають немовлят, які ще дуже маленькі і не знають про свою важку долю. Тому багато хто так і залишаються до повноліття жити в дитячому будинку, а потім приступають до пошуків свого рідної мами. І бувають випадки, коли мама перебуває, але найчастіше у неї інша сім`я, діти і ця дитина їй просто не потрібен. Що дуже важко і складно усвідомити. Тому перш ніж шукати свою кровну маму, варто подумати, а як ви відреагуєте на те, що ви їй були не потрібні раніше і зараз тим більше.

У нашій країні так багато втрачених людей. Причому не завжди потрібно кудись йти чи губитися. Багато мам губляться в своїй квартирі, вживаючи алкоголь, наркотики. Ці мами втрачені для своїх дітей. Такі дітки залишаються сиротами при живих батьках. Дуже шкода, що подібні ситуації зустрічаються все частіше і частіше в нашому житті. Добре, якщо школи і органи опіки не проходять повз і займаються такими сім`ями і намагаються допомогти. Давайте буде трохи уважніше до оточуючих нас людей. Подивіться, як живуть ваші сусіди, подумайте, а раптом сусідські діти так потребують вашої допомоги. Давайте будемо добрішими один до одного і до оточуючих нас людей. Тоді світ буде хоч на трішки, але краще. А адже це вже велика перемога.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!