» » » Як знайти вимкнений телефон?

Як знайти вимкнений телефон?

Як знайти вимкнений телефон?

У житті бувають різні ситуації і від втрати телефону не застрахований ніхто. Зрозуміло, сьогодні не проблема купити новий - благо, дана техніка представлена досить широким асортиментом різних моделей, як то кажуть, на будь-який смак і колір. Та й по сімейному бюджету це не дуже вдарить, оскільки на перший час можна взяти і недорогий новий або б / у телефон. Однак основна цінність будь-якого телефону для його власника полягає не тільки в тому, скільки він коштує або як виглядає, а в тому, яку інформацію він містить. А це і номери телефонів, і повідомлення, і будь-які особисті нотатки та інше. Тому перш, ніж іти в магазин за новим, спробуйте знайти загублений телефон. Як відомо, за попит не б`ють у ніс, а раптом у вас вийде ?!

Якщо телефон включений, знайти його можна досить просто (особливо якщо загубили недавно і знаєте, хоча б приблизно, де потрібно шукати), а от якщо він вимкнений - буде складніше. Тому давайте подивимося, що можна зробити, і як знайти вимкнений телефон.

Що потрібно, щоб знайти телефон

Щоб знайти вимкнений телефон, необхідно «озброїтися»:

  • документами і інструкцією до телефону;
  • довгою дерев`яною рейкою;
  • металошукачем, який реагує на кольорові метали;
  • паспортом громадянина РФ.


Щоб знайти телефон, є кілька способів. Для початку необхідно згадати, де в останній раз ви його бачили чи користувалися ім. Чим менше в місці втрати буде людей, тим більше буде шансів на те, що ви все ж знайдете свій телефон. Однак, навіть якщо ви втратили свій гаджет в людному місці, не варто відразу засмучуватися - світ не без добрих людей, тому не виключено, що вам можуть його повернути.

Далі потрібно уважно обстежити територію, де, на вашу думку, сталася втрата телефону. Можна використовувати металошукач, якщо пошуки проводяться, наприклад, в темряві. Для перевірки важкодоступних місць вам стане в нагоді та найдовша дерев`яна рейка, яку ви повинні були взяти з собою на пошуки. Дерев`яною вона повинна бути, щоб не пошкодити телефон.



Крім того, спеціальні послуги з пошуку надають деякі агентства. Також, якщо всі перераховані вище методи не дали результату, можна звернутися в бюро знахідок. Цей спосіб підходить для випадків, коли телефон був загублений в громадському місці або в транспорті. Якщо ж про знахідку ніхто не повідомить, то подальші пошуки можна передати в руки поліції.

Щоб дати хід справі про зникнення вашого телефону, ви повинні написати заяву у відділення поліції за місцем проживання і вказати в ньому, в якому місці і в який час (хоча б приблизно) ви його втратили. Крім того, заява повинна містити базовий код телефону, який можна знайти в інструкції до нього. Завдяки системі фіксації сигналу з виключеного пристрою поліція зможе досить швидко знайти місце розташування вашого апарату навіть в тому випадку, якщо батарея повністю розряджена. Це можливо завдяки тому, що в телефоні завжди залишається резервний запас заряду.

Як знайти вимкнений телефон вдома

Якщо ви використовували мобільний телефон вдома, після чого він зник, тоді саме час зайнятися генеральним прибиранням. Найбільш ретельно потрібно перевіряти важкодоступні місця, оскільки при вхідні дзвінки через вібрації він може виявитися в самому непередбаченому місці. Якщо є домашні тварини, то з їх допомогою телефон теж може потрапити куди завгодно. Дістатися до важкодоступних місць вам знову допоможе довга дерев`яна рейка.

Також спростити пошуки може встановлений на телефоні будильник або нагадування. У такому випадку потрібно згадати, на який час, хоча б приблизно, виставлений сигнал, і терпляче чекати настання години «Х».

Таким чином, як ми бачимо, на питання: чи можна знайти вимкнений телефон можна відповісти ствердно. Головне - вчасно виявити пропажу і не втрачати надії!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!