» » » Як знайти телефон за номером?

Як знайти телефон за номером?

Як знайти телефон за номером?

Сучасна людина завжди бере з собою мобільний телефон, адже в ньому все: контакти, інтернет, смс-листування і купа інших корисних сервісів. Тому коли стільниковий вкрадений або загублений з власної безпечності, подія набуває масштабів справжньої катастрофи. Все, що у вас залишається - це коробка від мобільника з інструкцією і, власне, сам номер телефону. Коробка в пошуках вам навряд чи допоможе, а от номер - дуже навіть може бути. Як знайти телефон за номером? Є кілька способів, які допоможуть повернути дорогоцінну втрату.

Зателефонувати на свій телефон

Згадайте, в яких місцях ви могли залишити телефон, відправте в кожне з цих місць по людині, це збільшить шанси на те, щоб оперативно знайти вашу річ. Під час пошуку періодично телефонуйте на свій телефон, можливо, по звуку ви зможете його відшукати. Але тут є і зворотна сторона - якщо будете постійно собі надзвонювати, мобільник може почути стороння людина. Що буде далі, пояснювати, напевно, не треба. Він просто забере собі вашу трубку.

Якщо телефон загублений будинку, тоді просто слід перерити всілякі місця, причому навіть ті, де телефону могло і не бути. Тільки там ви знайдете вашу пропажу, яка, до того ж, може бути і вимкнена. Розділіть візуально приміщення на кілька зон і уважно обстежте кожну з них.

Знайти телефон по інтернету



Як знайти телефон за номером? Відповідаючи на це питання, велика кількість людей щодня намагаються розшукати мобільник по так званому коду imei. Його вводять в псевдобази сайтів, після чого чекають допомоги. Хочемо сказати, що знайти телефон звичайним людям у такий спосіб неможливо. Якщо бути точніше, то через супутник знайти мобільник, звичайно, можна. Але цей шанс надається тільки самим привілейованим громадянам - вищим чинам силових структур. Тому якщо вам пропонують відправити смс, щоб таким чином дізнатися, де знаходиться телефон - не вірте, це обман і розлучення на гроші.

Знайти телефон по супутнику безкоштовно

Якщо на телефоні встановлено GPS приймач, він буде передавати інформацію про те, де знаходиться телефон. Програма працює постійно і передає всі дані з GPS на сайт. Будь-якої хвилини ви можете зайти на сайт і подивитися, де саме знаходиться мобільник. Незалежно від того, вставлена сім карта чи ні, супутник покаже місцезнаходження телефону. Правда, ця програма може бути встановлена далеко не на всі телефони.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!