» » » Як знаходять телефони?

Як знаходять телефони?

Як знаходять телефони?

Якщо у вас пропав мобільник, то ви напевно хотіли б дізнатися, як знаходять телефони. Адже, мало просто подати заяву в поліцію, можна спробувати знайти його і своїми силами, тим більше, що існує кілька способів. 

послуга оператора

В першу чергу, слід звернутися до свого мобільного оператора, можливо, вони надають послугу місцезнаходження телефону. Однак вона підійде тільки в разі, якщо ви реєстрували свій стільникового телефон. Але, як правило, її потрібно було підключити заздалегідь. Але якщо вона була у вас підключена, то стільниковий оператор швидко знайде приблизне розташування вашого апарату, що звузить коло пошуку, а якщо телефон був зданий в ломбард, то обчислити його зовсім не важко.

шпигунські програми

Переймаючись питанням, як знаходять втрачені телефони, слід звернутися до комп`ютерних геніїв. Адже в інтернеті можна знайти спеціальні програми-шпигуни, за допомогою яких можна визначити місцеположення апарату. Вони передають координати місця розташування, відповідаючи на запити, отримані від мережі. Однак потрібно щоб ця програма була заздалегідь встановлена на мобільнику, крім цього потрібно її ще і замаскувати, щоб зловмисник не видалив її.

Інтернет-сервіси



Знайти стільниковий телефон можна і за допомогою інтернет-сервісів, яких сила-силенна на просторах інтернету. Їх творці кажуть, що вони здатні визначити координати мобільного пристрою і передати їх тому, хто скористався цією послугою. Отримані координати можна накласти на електронну карту, і дізнатися місце розташування мобільника. Однак однозначної відповіді про те, чи дійсно працюють такі технології, дати ніхто не зможе. Це пов`язано з тим, що більшість творців зажадають символічної оплати, тому ними мало хто ризикує користуватися.

барахолка

Якщо ви перепробували безліч способів, і все безрезультатно, то ламаючи голову питанням, як знаходять вкрадені телефони, можна пройтися по барахолок, ломбардам, магазинам, які торгують телефонами без документів. Можливо, ви знайдете там свій апарат. Тільки ось вам його навряд чи віддадуть, навіть якщо у вас будуть на руках документи, що доводять ваше право власності. В цьому випадку повернути вам телефон може тільки поліція, але нерідко поки вона збирає всі дані, телефону вже й слід прохолов. Адже власнику крамниці не хочеться втрачати свій прибуток.

Як поліція шукає вкрадені телефони

Якщо у вас пропав мобільник, то слід негайно написати заяву в поліцію, де співробітники відправлять запит стільникової компанії про надання даних щодо вашого мобільного телефону. Також поліцейським допомагає знайти місце розташування мобільного телефону, і код IMEI, який є у будь-якого апарату, він присвоюється виробником, а при покупці апарату він заноситися в базу даних стільникового оператора. Як правило, цей номер можна знайти в документах до мобільного телефону, також при його покупці слід з`ясувати, чи не змінила його стільниковий компанія, якщо це так, то його слід записати в гарантії, щоб при необхідності його можна було легко знайти. Тому при подачі заяви, перед тим, як знайти мобільний телефон, співробітник поліції запитає у вас код IMEI. І якщо в вашого телефону буде зроблений хоч один дзвінок, то нового власника швидко засекут, і ваш апарат повернеться до вас, навіть якщо зловмисник поміняє сім-карту. Однак деякі умільці змінюють код IMEI, і тоді телефон вже буде неможливо відшукати. Тепер ви знаєте, як знаходять втрачені телефони, і на випадок його крадіжки заздалегідь перестрахуетесь, щоб його потім можна було легко відшукати.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!