» » » Де купити б / у телефон?

Де купити б / у телефон?

Де купити б / у телефон?

Здається, нові моделі телефонів виходять щодня. Звичайно ж, хочеться завжди бути в тренді. А ще трапляються з телефонами неприємні ситуації: впав у воду, сильно вдарився об тверду поверхню, вкрали або просто зламався. Нові телефони коштують дорого, а від нестандартних ситуацій їх теж ніхто не застраховують. Так може краще купити підтриманий телефон? Давайте детально розглянемо, де купити б / у телефон, щоб було недорого і без ризику.



Бувший телефон можна придбати різними способами:

  • Інтернет пропонує на вибір безліч корисних сайтів, де і можна придбати омріяне мобільний пристрій. Ось лише кілька з них:
  • Сайт безкоштовних оголошень. Потрапивши на першу сторінку сайту необхідно вибрати потрібний місто (їх в списку шість) або область. Далі у вкладці «Оголошення» необхідно вписати «телефон» або просто назва моделі телефону, який шукаєте. У випадаючому списку можна вибрати «Вид телефону». Результатом ваших дій буде список телефонів в продажу. Список можна сортувати за ціною і датою. Вибравши щось зі списку, ви зайдете на сторінку цього товару, де є докладний опис його і телефон власника.
  • З рук в руки. На головній сторінці також слід вибрати місто, область. У центрі, вгорі є пошуковий рядок «Знайти».
  • Схожий порядок дій на Сландо . Сландо - дошка безкоштовних оголошень.
  • Можна просто ввести в пошуковику «мобільний телефон б / у продам». Тоді вийде інформація про наявні в продажу телефонах. Не забудьте вказати, в якому місті шукаєте пристрій.
  • Безліч б / у телефонів продається разом з документами, зарядним пристроєм, а деякі і зовсім прямо з коробочками. Рекомендується купувати саме такі комплекти, щоб мінімізувати ризики. Крім того, телефон з документами легше буде відремонтувати, якщо що.
  • Зараз в будь-якому місті є безліч точок продажів підтриманих мобільних телефонів. В основному, в кожній такій точці продажу крім самого телефону можна отримати ще й гарантію на місяць. Перевага покупки б / у телефону в точках продажів ще і в тому, що є можливість побачити весь асортимент наживо.
  • Якщо попередні варіанти не дали відчутних результатів, і Ви знову думаєте, де купити б / у телефон, - розпитайте знайомих, друзів, рідних. Часто хтось із найближчого оточення хоче позбутися від свого телефону, але не знає, як.


  • Увага, тільки СЬОГОДНІ!