» » » Як дізнатися модель телефону?

Як дізнатися модель телефону?

Як дізнатися модель телефону?

Знайшли старий або зламаний мобільний телефон? Новий став непридатним, а без оперативного зв`язку життя валиться в безодню? Можна відремонтувати зламаний, але як дізнатися модель телефону?

Найнадійнішим і перевіреним способом, звичайно ж, є читання інформації з паспорта пристрою. Тут описані всі дані, які можуть знадобитися в процесі використання телефону. Але коробку з документами зазвичай викидають майже відразу після покупки, тому дуже корисним якістю власника будь-якого обладнання є зберігання всіх документів і упаковок, хоч вони і займають багато корисного простору.

Як дізнатися яка модель телефону, якщо документів немає

  • За допомогою Інтернет-сервісу International Numbering Plans можна отримати інформацію про виробника, моделі телефону і приналежності до певного ринку. Досить ввести в певну колонку код IMEI. Код проглядається або під батареєю, або після натискання певної комбінації символів: * 0000 . До речі, багато моделей, після введення даного коду, виводять на дисплей багато додаткової та корисної інформації. Підтримує ці функції моделі надає програма Tac List Free. У неї дуже велика база даних, яка постійно оновлюється практично в реальному часі.
  • Самим нехитрим і простим способом є елементарне порівняння свого телефону з базами даних Інтернет-магазину, або журналів з продажу телефонів. Берете телефон і візуально порівнюєте з пропонованими моделями.
  • Одним з найбільш точних і достовірних способів є перевірка властивостей телефону в самому телефонному апараті. Практично у всіх моделях, в меню, є ярлик «Налаштування» або «Параметри». Тут надається до ознайомлення і налаштувань повна інформація про роботу різних частин і програмних властивості апарату.
  • Ще одним способом є перевірка моделі телефону при підключенні по Bluetooth. Всі мобільні пристрої, за замовчуванням, задають в імені модель телефону. Досить в налаштуваннях подивитися, що прописав апарат. Або спроби з`єднатися з іншим телефоном і подивитися під яким ім`ям ви у нього авторизувалися і висвітилася на дисплеї.


Всі перераховані вище способи перевірені і актуальні, але виробники мобільних пристроїв практично завжди вказують модель на наклейці під батареєю. Тому, в першу чергу, необхідно перевірити там.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!