» » » Nokia: як зняти захисний код?

Nokia: як зняти захисний код?

Nokia: як зняти захисний код?

Щоб ті особисті дані, які знаходяться в мобільному телефоні, були захищені, застосовується блокування. Особливо дана функція актуальна при втраті мобільного пристрою. Тоді чужа людина не матиме доступу до ваших особистих даних. Ця функція також поширена в телефонах «Нокіа».

Але бувають випадки, коли код блокування забувається, тоді може виникнути проблема, як зняти захисний код з Nokia. Щоб виконати розблокування, варто скористатися одним з перерахованих нижче методів.

Скидання налаштувань

Перший спосіб - зняття захисного коду за допомогою скидання всіх налаштувань. Щоб обнулити прошивку, вам знадобиться код скидання налаштувань. Щоб його дізнатися, можна звернутися за допомогою в сервісний центр електроніки Nokia. Можна також звернутися до них через контактні дані, зазначені на офіційному сайті nokia.com. Для отримання коду потрібно буде сказати номер IMEI, який знаходиться на задній кришці телефону, зазвичай під батареєю.

Якщо цей спосіб не допомагає, то доведеться перепрошивати телефон. Для цього потрібно встановити синхронізацію з комп`ютером. Потім скачати з офіційного сайту Nokia необхідні драйвери, вказавши свою модель телефону і підключивши спеціальний кабель для прошивки, який йде в комплекті з телефоном.

код запиту



Другий спосіб полягає в наступному: користувачеві необхідно зайти в меню телефону, в пункті «Засоби» знайти настройки. В налаштуваннях один з параметрів буде називатися «Захист». У ньому вибираємо розділ «Телефон і SIM». Перед вами відкриється список, в якому вам потрібно буде вибрати пункт «Запит пін-коду» ( «Відключення пін-коду») - в різних моделях він може звучати по-різному, але в будь-якому випадку вам знадобиться його відключити.

додатковий код

Якщо є потреба у додатковому код, зайдіть на сайт nfader.su, на ньому, ввівши свій IMEI і натиснувши кнопку Generate, ви зможете побачити код, який можна ввести для розблокування.

Варто зазначити, що даний варіант є найоптимальнішим, але не завжди можна розблокувати телефон таким чином.

Також про зняття блокування можна дізнатися зі статті Як зняти захист з телефону.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!