» » » Як зняти блокування з samsung?

Як зняти блокування з samsung?

Як зняти блокування з Samsung?

Блокування телефону використовують для захисту від несанкціонованого доступу, а також від ненавмисного розблокування, наприклад, при носінні телефону в кишені. У смартфонах Самсунг використовується кілька видів блокувань, але всі вони вимагають введення правильного пароля, комбінації клавіш або певного малюнка.
Але якщо ви забули пароль або ввели його невірно кілька разів поспіль, не варто впадати у відчай: зняти блокування з Samsung можливо одним з нижчеописаних способів.

Спеціальна пропозиція

Найпростіший спосіб - це відновлення пароля, використовуючи комп`ютер. Підключіть телефон до комп`ютера, синхронізуйте пристрою, потім запустіть на ПК додаток, наприклад, Adb, і виберіть там пункт меню UnlockGestureKey.

Використання облікового запису Google

Для початку необхідно домогтися, щоб система сама запропонувала відновити пароль. Для цього достатньо ввести неправильну комбінацію символів п`ять разів поспіль. При відновленні пароля слід ввести дані, які ви вказали при реєстрації Google-аккаунта. Не забувайте, що повинна бути доступна мережа Wi-Fi.

Якщо ви не пам`ятаєте логін Google-аккаунта, то підключіть ваш смартфон до ПК і запустіть додаток Kies, розроблене для Samsung. У цій програмі відкрийте пункт меню «Інформація про пристрій» і знайдіть ваш логін до аккаунту Google.

Скидання налаштувань

Якщо нічого не допомогло і ви не змогли розібратися, як зняти блокування з Samsung, тобто третій спосіб - це скидання всіх налаштувань до заводських. Це найрадикальніший спосіб, так як в даному випадку втечуть всі дані з вашого телефону: контакти, фотографії, відео, персональні налаштування і встановлені додатки. Тому, перш ніж використовувати цей метод, необхідно зберегти всі дані на флеш-карту або скопіювати на ПК.



Скинути настройки можна, вибравши в меню телефону опцію «Відновлення та скидання», далі - «Скидання налаштувань» і «Стерти все». Телефон буде очищено до «нульового» стану, і система блокування скасується автоматично.

копіювання даних

Перед тим як скидати настройки, необхідно зробити копію ваших даних. Для цього необхідно використовувати режим Recovery Mode:

  • Вимкнути смартфон, потім одночасно натиснути і утримувати кнопки включення і «гучність вгору». Смартфон включиться, після чого потрібно відпустити кнопку включення, при цьому утримуючи кнопку «гучність вгору».
  • У наданому інженерному режимі відновлення для навігації використовуються кнопки «гучність вгору» і «гучність вниз», а вибір проводиться кнопкою «будинок» або лівою кнопкою на сенсорі. За допомогою цих можливостей збережіть максимальну кількість цінної інформації на флеш-карту, а потім скиньте настройки.

Про зняття захисту з телефону можна дізнатися зі статті Як зняти захист з телефону.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!