» » » Як скинути настройки на андроїд?

Як скинути настройки на андроїд?

Як скинути настройки на Андроїд?
Як скинути настройки на Андроїд?

Пристрої, що працюють на Андроїд, нерідко починають зависати. Не варто вирушати відразу в сервісний центр, оскільки таку проблему можна вирішити самостійно. Необхідно лише скинути настройки на Андроїд, тобто виконати Hard Reset. Зробити це можна кількома способами. Але перед цим рекомендується створити резервну копію даних на пристрої, якщо воно, звичайно ж, включається, адже повернення до заводських налаштувань призведе до їх безповоротного видалення. Створювати резервні копії можна за допомогою спеціального програмного забезпечення Titanium, скачати яку можна тут - upgrade-android.ru.

Програмне скидання налаштувань

Зайдіть на своєму пристрої з ОС Андроїд в розділ «Налаштування», далі виберіть серед представлених варіантів пункт «Відновлення та скидання», а потім натисніть на «Скидання налаштувань». На екрані пристрою з`явиться повідомлення про те, що всі наявні дані будуть видалені. Вам буде потрібно підтвердити таку дію, натиснувши для цього на кнопку «Скинути настройки телефону», а потім клікнути на «Стерти все». Потім зачекайте кілька хвилин, необхідно, щоб на екрані з`явилося повідомлення про те, що дана операція завершена. Бажано після цього перезавантажити свій смартфон.

Використання кодової комбінації

Скидання налаштувань

Виконати скидання налаштувань на Андроїд можна за допомогою спеціальної комбінації. Наберіть на своєму пристрої наступне: * 2767 * 3855 #. Така команда приведе до повного відновлення заводських налаштувань на смартфоні без необхідності підтвердження даного дії з боку користувача.

Використання комбінацій з клавіш



Якщо ваш пристрій не реагує на команди, то скористайтеся цим варіантом скидання заводських налаштувань. Вам необхідно спочатку натиснути на кнопку включення смартфона. Потім зачекайте кілька секунд, після цього натисніть одночасно на наступні кнопки «Додому», «Включення» і «Зменшення гучності». Потрібно утримувати таке поєднання клавіш до тих пір, поки не з`явиться меню «Recovery Mode», де необхідно вибрати командуСкинути налаштування «Wipe» (повне скидання налаштувань і повернення до заводських) за допомогою клавіші, призначеної для регулювання звуку, а потім відразу натиснути на кнопку «Додому».

Зверніть увагу на те, що описаний варіант скидання заводських налаштувань підходить для багатьох моделей пристроїв, що працюють на Андроїд. Однак в деяких випадках все ж потрібно натискати комбінації інших клавіш. Дізнатися про них ви можете зі статті Як зробити Хард Ресет на Андроїд.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!