» » » Як збільшити гучність на андроїд?

Як збільшити гучність на андроїд?

Як збільшити гучність на андроїд?

У всіх пристроїв, які працюють на платформі Android, крім численних переваг є один істотний недолік. У телефону досить низька гучність, як при прослуховуванні музики, так і при розмові з співрозмовниками. Але проблема ця цілком вирішувана, оскільки є кілька способів, які допоможуть вам збільшити гучність дзвінка на андроїд.

Ручна настройка

Часто проблема тихого звуку пов`язана з тим, що, коли ви витягуєте з телефону навушники, звук залишається на тому ж рівні, який ви налаштували для комфортного прослуховування музики. Щоб повернути початкові налаштування, потрібно знайти в телефоні «авторегулюванням гучності дзвінка». Якщо цей режим вимкнути, тоді без вашого втручання настройки ніколи не зміняться. Щоб телефон грав максимально голосно, поставте режим «У кишені».

Гучність звучання також можна відрегулювати і іншим способом. Вся справа в тому, що окремі виробники цілеспрямовано встановлюють обмеження гучності за європейськими стандартами. Тому потрібно повернути телефон до заводських налаштувань, а коли він запуститься, поставити регіон North America. Після цього ви побачите, що в опціях звуку з`явилася галочка, завдяки якій ви зможете легко перейти в режим нормальної гучності.

встановлення програм



Якщо у вас тихий андроїд, збільшення гучності в динаміку можна спеціальними додатками, в яких звук регулюється перемикачами. Так, наприклад, програма Volume Control допомагає змінювати звук і при цьому зберігає всі настройки. Досвідченим користувачам ми радимо використовувати додаток Volume +, яке дозволяє налаштувати навушники і гарнітуру.

інженерне меню

Як збільшити гучність на андроїд іншими способами? Рекомендуємо скористатися інженерним меню. Щоб отримати до нього доступ, потрібно набрати на телефоні наступні комбінації: * # * # 3646633 # * # *, крім того є ще два варіанти - * # 15963 # * і * # * # 4636 # * # *. Набравши всі ці символи, натисніть кнопку виклику.

В інженерному меню (Engineer Mode) вам потрібно буде вибрати «Audio», після чого відкриються всілякі налаштування для різних режимів:

  • режим SPH дає можливість регулювання звуку при спілкуванні по телефону;
  • режим RING пов`язаний з гучністю дзвінка;
  • рівень чутливості мікрофона регулює режим MIC;
  • ігри та програми весь інший контент можна налаштувати в режимі MEDIA.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!