Як користуватися morphvox?

Як користуватися MorphVOX?

Однією з найкращих програм зі зміни голосу і додаванню різних ефектів є MorphVOX Pro. Як почати роботу з нею дуже прості, тому навіть якщо ви ніколи не користувалися аудіо-редакторами, то ви зможете все швидко освоїти. Чи не складе особливих труднощів налаштувати і то, як користуватися програмою MorphVOX Pro



Під час запуску, прога привітає вас т.зв. голосовим доктором, Voice Doctor, який призначений для автоматичної настройки MorphVOX Pro під саме ваш голос і ваш тип мікрофона. Потрібно встановити режим «Усунення луна», «Echo Cancellation ". особливо, якщо ви використовуєте колонки в якості звуковідтворювального пристрою. У тому випадку, якщо у вас є навушники, то режим можна і не включати.



Далі, в випадаючому списку потрібно вибрати мікрофон і навушники або колонки, якими ви в даний момент користуєтесь. Після цього, потрібно створити свій профіль або обліковий запис. Також можна додати і опис профілю, за бажанням. Після, потрібно перевірити мікрофон. Натисніть кнопку «Record» і говорите що-небудь в мікрофон або читайте слова з екрану. У тому випадку, якщо гучність в межах норми, текст буде підсвічений зеленим кольором, інакше вам буде запропоновано змінити гучність мікрофона. Робиться це в налаштуваннях операційної системи. Це те, що вам знадобиться на початкових етапах роботи з MorphVOX Pro. Як користуватися усіма додатковими функціями програми? Отже ...

елементи інтерфейсу

  • Вихідний шаблон. Клікнувши на зображення, можна послухати зразок вашого або стандартного голосу. Якщо кнопка включення зміни голосу горить зеленим світлом, це означає, що зміна голосу включено. Якщо горить зеленим світлом кнопка прослуховування свого голосу, значить, ви почуєте свій голос в навушниках з певною затримкою.
  • Список шаблонів. Перед тим, як користуватися програмою MorphVOX, варто знати, що вона має досить широкий, але не повний список голосових шаблонів. В даному списку знаходиться все дані, пов`язані з кожним з шаблонів голосів, розбитих на групи. Зліва від назви шаблону знаходиться індикатор, якщо він включений, то горить зеленим. Це означає, що він скоординований з інформацією, отриманою від голосового доктора - вашого вихідного тембру голосу.
  • Налаштування голосу. Головний пункт - висота голосу. Чим більше цей показник, тим вище буде звучати ваш голос. І, відповідно, чим показник менше, тим нижче голос. При налаштуванні тембру можна встановити силу тембру голосу. Також можна встановити режим «Вимірювач гучності». Він показує, наскільки голосно звучить ваш голос.
  • Список звукових ефектів. В даному списку можна вибрати звуковий ефект, а також гучність звукового ефекту. Біля панелі гучності знаходиться кнопка, що відкриває список додаткових настоянок. Можна включити кнопку відтворення фонового звуку.
  • Список фонових звуків. З даного списку можна вибрати один з фонових звуків для відтворення і встановити гучність фонового звуку. Радом з кнопкою гучності є кнопка додаткових опцій для фонових звуків і ефектів.
  • Графічний еквалайзер. Це десяти-контрольний графічний еквалайзер, що надає можливість дуже точного коригування вашого голосу. Можна скористатися стандартними настройками еквалайзера або зберегти свої в окремий пресет.
  • У верхньому меню є пункт «Morph a File». При натисканні, він відкриє вікно, де можна буде додати ефект зміни голосу на вміст вибраного файлу.
  • Також в верхньому меню є пункт «Record your voice». Саме він дозволить записати ваш голос, а після зберегти його в звуковий файл.

Включення опцій зі зміни голосу і то, як користуватися MorphVOX - панеллю з налагодження, зазначено відповідними кнопками в лівому верхньому кутку. У списку, який знаходиться зліва, вибирається один з шаблонів зміни голосу. Даний список можна розширити за допомогою доповнень, присутніх в архіві інсталятора програми MorphVOX. Для того щоб включити звуковий ефект або фоновий шум, необхідно натиснути на потрібну кнопку панелі «Sounds». Для того щоб встановити додаткові звукові ефекти є панель в правому нижньому кутку головного вікна програми. Тепер ви знаєте, як користуватися програмою MorphVOX. А значить, без праці зможете обробити звук.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!