» » » Як збільшити звук?

Як збільшити звук?

Як збільшити звук?

З проблемою недостатньої гучності звуку на комп`ютерах стикається більшість користувачів. Відрегулювати цю проблему за допомогою налаштування звуку на колонках не завжди вдається. Що ж робити в такому випадку? Спробуємо з`ясувати, як збільшити звук. 

прості способи

Спочатку слід перевірити, на якому рівні встановлено звук в комп`ютері.

  • Потрібно знайти на моніторі (правий нижній кут) знак колонки і клацнути по ньому правою кнопкою мишки. У меню, встановити регулятор гучності на максимальне значення.
  • Можна в меню Пуск знайти Панель управління. У пункті Звуки та аудіопристрої вибрати Гучність. А потім: Додатково, Параметри, Властивості, Відображати регулятори гучності. Іноді не всі регулятори виявляються активованими. Як збільшити звук на комп`ютері? Все що з`явилися регулятори слід зазначити галочками.

Часто буває досить таких нескладних маніпуляцій. Але іноді потрібні більш серйозні дії.

З використанням ПЗ

Більш надійний спосіб налаштування звуку - за допомогою програмного забезпечення до звукової карти комп`ютера. Щоб визначити, встановлено воно чи ні, потрібно в меню Пуск вибрати Мій комп`ютер. Потім в контекстному меню знайти Властивості: Диспетчер пристроїв. У розділі Звукові пристрої повинно стояти назва моделі звукової карти.

У списку програм треба знайти програму з такою ж назвою. Після запуску цієї програми в меню з`явиться регулятор гучності звукової карти. Гучність налаштовується за допомогою повзунка.

Якщо в звукових пристроях не виявлено назви звукової карти, слід встановити програмне забезпечення. Його можна знайти в драйверах до плати або скачати з інтернету.

Звук на ноутбуці



Користувачі ноутбуків часто стикаються з недостатньою гучністю, особливо під час перегляду кінофільмів. Вбудовані динаміки цих апаратів взагалі-то не розраховані на велику потужність звуку. І все ж: як збільшити звук на ноутбуці?

Зробити це можна знову-таки за допомогою програмного забезпечення. Підвищити гучність переглядаються і прослуховує файлів дозволяє мультимедіа плеєр Media Player Classic.

Відкривши програму, в розділ Viewе знайдіть Options. Перейшовши до Internal Filters (зліва), вибираємо Audio Switcher. У вікні потрібно встановити повзунок Boost в крайнє праве положення. Залишається натиснути Застосувати і ОК.

Існують і інші програми, що регулюють якість звуку (Kmplayer, Sound Normalizer).

Сподіваємося, наші поради, як збільшити гучність звуку, допоможуть вам.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!