» » » Як підключити домашній кінотеатр до комп'ютера?

Як підключити домашній кінотеатр до комп'ютера?

Як підключити домашній кінотеатр до комп`ютера?

Комп`ютери та ноутбуки вже давно міцно увійшли в наше життя. Багато вже навіть забули, що існує така річ, як телевізор. Широкоформатні екрани комп`ютерів дозволяють переглядати фільми, мультики і просто відео не так на телевізорі, а на комп`ютері. Однак звичайні динаміки в комп`ютері або ноутбуці не дають хорошого якісного звуку. Тому, якщо ви хочете насолоджуватися повнометражним кіно з хорошим звучанням, не встаючи з-за комп`ютера, то потрібно підключити домашній кінотеатр до комп`ютера. Стандартний домашній кінотеатр складається з dvd-програвача, який підключається до комп`ютера або ноутбука, і програє будь-які диски. Крім того, в комплекті домашнього кінотеатру: сабвуфер, п`ять колонок і хороша аудіокарта з роз`ємами на обох кінцях.

Купуємо підсилювач-посередник

Щоб підключити ноутбук до домашнього кінотеатру, потрібен підсилювач-посередник, який з`єднує акустичну систему до аудіокарті комп`ютера. Цю роль тут грає dvd-плеєр. Просто вставте в аудіокарту кабель з міні-джек, в гніздо під назвою "out". Два "тюльпана" з іншого кінця потрібно під`єднати до програвача, до гнізда "in". Після цього можна під`єднати всю акустичну систему з до dvd-програвача.

Налаштовуємо звукову карту і dvd-програвач

Далі можна зайти в налаштування звукової карти на ноутбуці або комп`ютері, і вказати в звуковому устаткуванні, що у вас підключено шість колонок, щоб аудіокарта переналаштувати на нове звукове оточення. Якщо цього не зробити, комп`ютер все ще не буде бачити ваш домашній кінотеатр, а самі колонки будуть моторошно "фонить". Після вищеописаних дій можна приступити до підключення dvd-програвача до мережі. Після того, як плеєр включився, потрібно вказати в ньому правильний канал виходу звуку. Можете починати насолоджуватися об`ємним і чистим звучанням.

Зробіть відпочинок комфортним



Під час прослуховуючи різної музики або при перегляді кінофільмів, можна регулювати в настройках аудіокарти рівень високих, середній і низьких частот. Якщо вам погано чути голос в пісні або кінофільмі, або навпаки, якщо він занадто гучний і затьмарює всі інші ефекти або музику, то можна підлаштувати еквалайзер вручну. Крім того, поміняти деякі налаштування можна і в меню самого dvd-плеєра. Для цього потрібно викликати, за допомогою дистанційного пульта, меню програвача, вибрати "параметри звуку" і налаштувати еквалайзер в залежності від ваших уподобань.

Дуже важливо, щоб ви зрозуміли, як правильно підключити домашній кінотеатр, так як, якщо щось виявиться не так, домашній кінотеатр, або взагалі не стане працювати з вашим комп`ютером, або звук буде постійно пропадати, перериватися, працювати з сильними шумовими перешкодами. Тому дуже важливо робити все ретельно і вдумливо, згідно покрокової інструкції, викладеної вище. Дотримуючись цих рекомендацій, ви зможете насолоджуватися якісним звуком, не відриваючись від екрану свого комп`ютера.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!