» » » Як підключити магнітофон?

Як підключити магнітофон?

Як підключити магнітофон?

Питання підключення відео- або аудіомагнітофонів до комп`ютера, можливо, не такий актуальний, але все ж користується певною популярністю. Вся справа в тому, що на старих касетах або відеокасетах можуть зберігатися наші спогади або дорогі нам фільми, записи та інше.

Підключення такого магнітофона до комп`ютера дасть можливість знову переглядати або прослуховувати ці записи, а також оцифровувати їх і зберігати на дисках або флешках.

Відомо, що касети недовговічні і з часом починають псуватися, зокрема звук починає спотворюватися, в саме відео - програватися з перешкодами. У цьому також допоможе підключення магнітофона до комп`ютера. Спеціальні програми допоможуть не тільки оцифрувати запис, але і очистити звучання від перешкод і зберегти його таким на довгий час. Давайте розберемося, як підключити магнітофон до ПК.

підключення

Для з`єднання магнітофона з комп`ютером найголовнішим елементом є аудіокабель. Також нам для цього знадобиться функціонуючий магнітофон і комп`ютер.

  1. Знаходимо на магнітофоні вхід для аудіокабелем - він буде виглядати як місце для пятіконтактний вилки.
  2. Перевіряємо наявність такого ж роз`єму в комп`ютері. Якщо в комп`ютері немає такого роз`єму, то, можливо, знадобиться перехідник.
  3. Підключаємо звукову карту магнітофона до комп`ютера за допомогою аудіошнурів.
  4. Далі необхідно відрегулювати запис аудіомагнітофонів. Важливо розуміти, що при творі оцифровки записи можуть згоріти. Щоб уникнути цього, необхідно використовувати розетку із заземленням.
  5. Для підключення до комп`ютера відеомагнітофона знадобиться ТВ-тюнер:
  6. підключаємо до комп`ютера ТВ-тюнер. Чим краще буде тюнер, тим вищою буде якість вашої оцифрованої відеозапису.
  7. Тепер необхідно з`єднати відеокарти пристроїв для забезпечення контакту. Для цього підключаємо спеціальний кабель від магнітофона до тюнера.


Таким чином, ми з`єднали два пристрої між собою - аудіо- або відеомагнітофон і комп`ютер. Тепер ми можемо насолоджуватися нашими старими музичними композиціями і улюбленими фільмами в хорошій якості.

Також дуже хорошим перевагою є можливість перезапису весілля, дитячих ранків та інших заходів - напевно, ці записи досі зберігаються у вас вдома на полиці в формі відеокасет.

Тепер ви знаєте, як підключити магнітофон до ПК. Про підключення інших пристроїв можна почитати в розділі Сумісність.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!