» » » Як підключити плазму?

Як підключити плазму?

Як підключити плазму?
Як підключити плазму?

Якщо у вас є комп`ютер або ноутбук, і ви тільки що придбали плазмовий телевізор, то можна з`єднати їх між собою. Може виникнути питання, що дасть таке підключення і навіщо це робити. Це знадобиться для того, щоб можна було переглядати улюблені фільми або відео, фотографії на широкому екрані. А що вже говорити про комп`ютерні ігри! Плазмовий телевізор можна застосовувати як повноцінний монітор до комп`ютера. Тому давайте розглянемо, як підключити плазму до комп`ютера.

Інструкція по підключенню «плазми» до комп`ютера

  1. Перевіряємо наявність на телевізорі пятнадцатіконтактний роз`єму D-Sub. Розташований цей роз`єм серед інших на задній панелі телевізора, а дізнатися його можна за кількістю маленьких отворів. Саме тому він називається 15-контактний. Що стосується системного блоку і ноутбука, то там, найімовірніше, є такий роз`єм.
  2. Далі, при наявності роз`ємів, необхідно визначитися з довжиною кабелю, через який будуть підключені між собою пристрої. Це буде кабель D-Sub. Вирішіть, як далеко будуть розташовані пристрої один від одного (бажано, щоб ближче), оскільки вартість кабелю безпосередньо залежить від його довжини. Якщо ціна вас не хвилює, то просто заміряйте відстань і вирушайте в магазин з аудіо- та відеотехнікою. Там ви і знайдете необхідний кабель.
  3. Підключіть кабель в роз`єм телевізора. Виберіть в меню джерело - ПК (PC). У цей момент телевізор перейде в режим очікування сигналу від вашого комп`ютера, екран стане чорним, не потрібно лякатися.
  4. Увімкніть кабель в роз`єм комп`ютера або ноутбука і запустіть пристрій. Можливо, на екрані автоматично запуститься якась програма синхронізації, вона буде виконана автоматично. після виконання ви побачите заставку робочого столу комп`ютера на екрані телевізора. Якщо цього не відбулося, тоді діємо таким чином:
  5. заходимо в меню «Пуск». В панелі управління знаходимо параметри екрану.
  6. в меню «Параметри» ви побачите два прямокутника з цифрами один і два. Натискаємо на «2». Якщо не знаєте, який з моніторів якій цифрі відповідає, натискаємо «Визначення» і ви побачите цифри на екранах моніторів телевізора і комп`ютера.
  7. внизу вікна ви побачите пункт «Розширити робочий стіл на цей монітор», ставимо поруч галочку.
  8. Після проведених маніпуляцій ви легко зможете з комп`ютера запускати фільми, ігри, фото на екран вашого плазмового телевізора.


Якщо ви ще не придбали плазму, але хочете це зробити, то читайте статтю Яка плазма краще.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!