» » » Як форматувати смартфон?

Як форматувати смартфон?

Як форматувати смартфон?

Багато з власників розумних телефонів не раз потрапляли в ситуації, коли їх вірні друзі просто починали робити все, що їм заманеться або не робити взагалі нічого. У таких ситуаціях більшість власників смартфонів думають, що кращий вихід - це похід в сервісний центр. Відносно цього можна сказати тільки одне: зайва трата грошей. Якщо у вашого телефону звичайний збій налаштувань, то скидання можна зробити і самим. Як форматувати смартфон - це не та проблема, яка вимагає надприродних знань в інформатиці.

В іншому ж випадку, якщо у вашого телефону повністю полетіла прошивка, то спроба скидання налаштувань не зашкодить, оскільки в обох випадках пам`ять телефону буде очищена до певної міри. Як очистити смартфон? Ступінь очищення в даному випадку можете встановити ви ну або проблема. У цій справі все залежить від випадковості. Але як би там не було, ось кілька способів того, як очистити пам`ять смартфона.

Для смартфонів Symbian Series 60



Якщо у вас ОС з платформою Symbian Series 60, то ось вам список команд, які дозволять швидко очистити пам`ять смартфона. Але перед цим радимо вам витягти флеш-карту і SIM-карту.

  • * # 7780 # - це легкий скидання налаштувань телефону. Після введення цієї команди телефон вимагатиме у вас підтвердження. Код, встановлений за замовчуванням - 12345. При цьому скиданні збиваються основні настройки телефону: час, дата, настройки Інтернету та інші дрібні настройки, втрати даних користувача мінімальні.
  • * # 7370 # - це жорсткий скидання. Всі настройки телефону будуть повернуті до вихідного стану телефону. Втрати інформації при такому скиданні тотальні. З пам`яті стирається абсолютно все: файли, програми та ін.
  • Цей спосіб застосовується, якщо ваш телефон висне при включенні або ніяк не реагує. За своєю суттю, він є тим же, що і «* # 7370 #», але тільки при вимкненому телефоні. Для того щоб запустити його, потрібно натиснути одночасно комбінацію «Виклик», «3» і «*», і, не відпускаючи їх, натиснути кнопку включення телефону. Чи не відпускайте клавіші до моменту заставки вашого телефону. Якщо операція була успішною, то у вас з`явиться повідомлення, що ваш телефон успішно відформатований.

Для смартфонів Symbian Series 80

Якщо ж ваш телефон обладнаний платформою Symbian Series 80, то ось способи, які вам допоможуть.

  1. Цей спосіб для повернення до стандартних налаштувань. Вийняти акумулятор, флеш-карту і SIM-карту. Почекати пару хвилин. Після цього натиснути комбінацію Ctrl + Shift + I. Після цього з`явиться напис з підтвердженням на видалення файлів, тиснемо «Так» і чекаємо близько шести хвилин, це важливо, оскільки телефон після видалення відновлює вихідні файли. Після очікування збираємо телефон і включаємо. Якщо екран білий, чи не панікуємо, а просто перезавантажуємо смартфон.
  2. Повне форматування пам`яті. Всі дії, як і при першому способі, тільки на цей раз тиснемо Ctrl-Shift-F. Після цього з`явиться повідомлення про форматування телефону, тиснемо «Так» і чекаємо. Після того як пройде форматування, телефон не варто чіпати протягом 5-10 хвилин. За закінчення цього часу знову зберіть телефон і запустіть.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!