Що краще symbian або android?

Що краще Symbian або Android?

Якщо ви хочете придбати потужний комунікатор або телефон, тоді варто задуматися і тому, що за операційна система буде на ньому встановлена. Очевидної відповіді на питання про те, яка система є найбільш вдалою, немає. Два монстра на ринку комунікаційних технологій - Symbian і Android. Давайте розберемося, що говорять про їх достоїнства і недоліки досвідчені користувачі цих систем. Що краще, Symbian або Android?

Symbian або Android: характеристики

Перш за все, слід зазначити, що багато людей плутаються в поняттях. Symbian і Androir - це не моделі телефонів. Це операційні системи для комунікаторів і смартфонів. Таким чином, ви можете на дві абсолютно різні моделі телефонів встановити однаковий операційні системи.

Symbian

Головне достоїнство платформи Symbian - це її великі функції по роботі з файлами мультимедіа. Скажімо, телефони на Symbian будуть набагато краще фотографувати, ніж телефони на базі Android. Різні програми для роботи з зображеннями, відео, музикою розроблені дуже детально в операційній системі Symbian. Це допомагає користувачеві повністю насолодитися можливостями свого смартфона. Таким чином, Symbian - це така "творча" операційна система.

Android



Смартфони на базі Android створені для тих людей, хто проводить весь свій вільний час на просторах інтернету. Найголовніша перевага Android - це тісна інтеграція з численними сервісами Google. Купивши телефон на базі Android, людина отримує доступ до таких сервісів як пошта, Google Talk, карти і документи. Найголовніший мінус при порівнянні Symbian і Android - це невдала реалізація функцій самого телефону. В даному випадку, користувач може зіткнутися з серйозними проблемами під час самих звичайних дзвінків. І ще один важливий мінус Android - це маленький запас енергії. Батарея телефону сідати дуже швидко, якщо ви постійно перебуваєте в інтернеті.

Також, існують телефони на закритій платформі. Користувач не матиме можливості встановлювати різні додатки, завантажені з інтернету, але за то, він отримає стабільний і надійний пристрій. Тобто дуже хороший телефон.

Таким чином, багато, все таки, віддають свою перевагу телефонам на базі Symbian, так як ці телефони надійніше. Що краще, Symbian або Android? Скільки людей стільки й думок. Краще спробувати всі варіанти, після чого, ви обов`язково визначте, що підходить саме вам.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!