Що таке андроїд-телефон?

Що таке Андроїд-телефон?

Android - операційна система, яка встановлюється в даний час в планшетах, телефонах, електронних книгах і т. П. В майбутньому компанія-виробник планує підтримку автомобілів. Система працює на основі ядра Linux, яке свого часу створювалося як альтернатива Windows. Детальніше про роботу Андроїда в пристроях ви можете прочитати в нашій статті Що таке Android. А нижче розповідається про те, що являє собою дана система в смартфонах.

Що таке Андроїд в телефоні

Система управління

Сучасні телефони - вже непросто засоби зв`язку, це багатофункціональні апарати, здатні допомогти організувати час господаря, забезпечити йому доступ на простори інтернету, зняти відео / фото і т. Д.

Основне завдання операційної системи при такому різноманітті завдань - забезпечувати ефективний контроль над що відбуваються в телефоні процесами. Таким чином Андроїд є віртуального робота, який керує роботою апаратного забезпечення, встановлене програмне забезпечення і додатків.

зручний співрозмовник

Новітні версії системи, крім того, дозволяють розпізнавати мову людини і гнучко реагувати на його команди. Зрозумілий і практичний інтерфейс забезпечує зручність і поліфункціональність вашого пристрою.

Гнучка платформа для додатків



Особливістю даної системи є можливість встановлювати величезну кількість додаткових утиліт і плагінів і самостійно налаштовувати їх для більш ефективної роботи.

Розвивається багатофункціональна операційна система

Фахівці компанія Google безперервно працюють над поліпшенням якості свого дітища, тому оновлені версії системи все менше грішать різноманітними помилками, усуваються недоробки, з`являються нові можливості.

Перевага даної платформи полягає у величезній різноманітності додатків, які успішно функціонують, забезпечуючи власника додатковими зручностями. Так телефон перетворюється в фітнес-тренера, фельдшера, кишеньковий офіс, фінансового консультанта і навіть особистого психолога.

Якщо ви хочете самостійно встановити дану систему на свій телефон, вам може стати в нагоді інформація, що міститься в нашій статті Як встановити Андроїд.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!