» » » Як встановлювати програми на телефон?

Як встановлювати програми на телефон?

Як встановлювати програми на телефон?

Питання, пов`язані з мобільними телефонами, дуже актуальні в наш час, так як без цих засобів зв`язку зараз не обходиться жодна людина.

Як встановлювати програми на телефон тієї чи іншої марки? Питання досить важливий зараз, так як кількість телефонів, які здатні підтримувати програмне забезпечення, зростає з кожним роком. Звідки брати програми? Брати їх потрібно зі строго перевірених ресурсів, це можуть бути або спеціалізовані сайти Інтернету, або офіс мобільного зв`язку.

Розглянемо, як встановлювати програми на телефони з різними платформами. Для прикладу будемо розглядати конкретні програми.

Телефони з Java



Установка програм на телефон займає зазвичай мало часу. Візьмемо, наприклад, програми на телефон для платформи Java. Це найпростіша платформа, і, відповідно, на ній програми теж прості. Тут все просто: заходимо на інтернет-ресурс і викачуємо, наприклад, програму "Індикатор заряду", потім просто тиснемо "Встановити", і вона вже працює. Досить просто, чи не так? Особливість таких телефонів в тому, що тут практично неможливо скачати неробочу програму.

Телефони з Windows

Тепер візьмемо телефон з операційною системою Windows. Як встановлювати програми на телефони цієї марки і платформи? Тут все набагато складніше, ніж з попереднім телефоном. Наприклад, шукаємо в Інтернеті "Установка програм на телефон Windows". У результатах з`явиться дуже багато програм, потім шукаємо програму під таким запитом: "Голосовий пошук Google". Завантажуємо її, встановлюємо, потім заходимо і говоримо наприклад: "Картинки машин", і Google знаходить вам картинки в Інтернеті. Не потрібно писати самому запит на клавіатурі телефону, а досить просто сказати, що хочеш знайти в Інтернеті. Досить зручна програма, особливо якщо потрібно щось швидко відшукати у всесвітній павутині.

Телефони з Android



Також є телефони з операційною системою Android. У меню телефону з такою системою ви знайдете спеціальну іконку для скачування програм або ж можете зайти через браузер. Наприклад, знайдемо ту ж програму "Індикатор батареї". Заходимо в браузер, пишемо «скачати індикатор батареї на платформу андроїд». Викачуємо, потім встановлюємо, включаємо і бачимо, що індикатор став гарною заставкою, це може бути акваріум, море або ще щось. Таких заставок величезна кількість. Працюють вони цікаво: наприклад, чим нижче рівень води в акваріумі-індикаторі, тим нижче заряд батареї телефону.

Телефони з Symbian

Операційна система Symbian не така знаменита, як системи, описані вище, але все ж теж непогана. Установка програм на телефон з платформою Symbian така ж, як і на телефони з операційною системою Android.

Мінуси системи Symbian - не така красива графіка, як на платформі Windows і Android, але можливості майже ті ж. Плюси в тому, що заряд телефони з такою платформою тримають відмінно, на відміну від цих двох систем.

Для ділових людей, які перебувають весь час в роботі, найкраще підійде телефон з операційною системою Android або Windows. Для школярів або студентів рекомендували б використовувати телефони на основі платформи Android, так як школярам і студентам дуже часто доводиться виходити в Інтернет, а ця система, можна сказати, створена для нього. Дітям же не рекомендується брати такі телефони, так як вони не зможуть розібратися і, швидше за все, що-небудь зламають, а телефони на системах Android і Windows коштують не так вже й дешево. Телефон на системі Java - найоптимальніший варіант для дітей до 14 років. Такі телефони в наш час і коштують недорого, і тримаються довше всіх інших своїх побратимів. Особливої управління або знання система Java не вимагає. Людям похилого віку, які не розбираються взагалі в телефонах підійде та ж система Java.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!