» » Для чого потрібна java?

Для чого потрібна java?

Для чого потрібна Java?

Найчастіше користувач бачить встановлені програми на своєму ПК або смартфоні і не знає, для чого вони потрібні. Також справа йде і з програмою Java. Проте багато користувачів все ж задаються питанням, для чого потрібна програма Java, щоб розуміти, які функції на неї покладені і використовувати їх по максимуму.

технологія Java

Java є особлива мова програмування, на якому пишуться відеоігри і численні програми. Завдяки програмному забезпеченню Java люди можуть грати в мережеві ігри, переглядати тривимірні зображення, підраховувати відсотки по кредитах і спілкуватися з людьми по всьому світу. Програми, написані на цій мові програмування, доступ до яких можна отримати прямо з браузера, називаються "апплетами". Багато великих компаній використовують аплети Java для систем електронної комерції і інтранет-додатків. На даний момент з платформою Java працюють понад 9 мільйонів розробників програмного забезпечення. Її використовують у всіх основних сегментах індустрії. Особливо широко вона використовується в комп`ютерах і мережах. Така популярність пояснюється, ефективністю, універсальністю, портативністю платформ і безпекою технології, що робить її найкращим вибором для мережевих обчислень. Щоб зрозуміти для чого потрібна Java, досить заглянути в свій ПК або мобільний телефон. Тільки за рахунок цієї програми можна грати в різні ігри, оскільки більшість з них були написані на її платформі. Також ця програма використовується у всіх програвачах Blu-ray. На основі цієї технології працюють приставки, термінали для проведення лотерей, принтери, веб-камери, медичні пристрої, навігаційні системи для автомобілів, автомати для оплати парковки та інше.

Переваги програми Java



Основною перевагою Java є, то, що на її платформі можна написати програмне забезпечення, яке згодом можна буде запустити майже на будь-який інший платформі. Крім цього вона дозволяє створювати програми, які працюють в веб-браузері і мають доступ до веб-служб. Як правило, на питання користувача, чи потрібна Java? Можна відповісти прикладом того, що без цієї технології було б неможливо купити що-небудь в інтернеті, багато опитування розроблені на її платформі. А про багатофункціональних і ефективних додатках для мобільних телефонів без цієї технології можна було б забути. Java залишила далеко позаду Apple і Android, оскільки на її основі використовується в 3 млрд. Стільникових телефонів. Тепер ви знаєте все про програму Java, навіщо потрібна ця технології, і як її можна з успіхом використовувати. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!