» » » Як завантажити ігри на телефон?

Як завантажити ігри на телефон?

Як завантажити ігри на телефон?

Ні для кого не секрет, що мобільний телефон вважається вже обов`язковим аксесуаром сучасної людини. І виробники мобільних апаратів давно почали розширювати функціональність пристроїв, доповнюючи їх усілякими корисними функціями. Наприклад, з`явилася можливість скачати ігри на телефон і скоротати час в громадському транспорті або ще десь. Давайте спробуємо розглянути всі можливі шляхи, як завантажити Java-ігри на телефон.

Детальніше про Java-іграх для телефону

Так, ми зіткнулися з незнайомим словом - Java. Що ж таке Java-ігри?

Java - це платформа, під якою працюють малопотужні ігри та програми. Вона не вимоглива до ресурсів пристрою, що на руку виробникам мобільників. Не плутайте тільки Java і javascript - це різні речі, і перетинатися з javascript на мобільному вам навряд чи доведеться. Ми ж поки розберемо способи, як завантажити повні гри на телефон.

Завантажити безкоштовні ігри на телефон

Так, зрозуміло, існує можливість гри на телефон скачати безкоштовно і без великих витрат часу. Найпростіший варіант завантажити гру на телефон - взяти її у знайомого. Як це зробити?

Ви напевно знаєте, що практично всі сучасні мобільні телефони мають вбудовані інтерфейси передачі даних, більш відомі як bluetooth або вже йде в минуле ІК-порт (інфрачервоний порт). В обох випадках нам необхідно лише знайти необхідний файл гри на телефоні, з якого буде здійснюватися передача, і, власне, передати. Тут практично не грає ролі фірма-виробник вашого телефону. Потрібно лише включити приймаючий пристрій і підтвердити клавішею «ОК» вашу згоду на прийом.



У випадку з ІК-портом пам`ятайте: не створюйте перешкод між двома телефонами і не розводьте їх на велику відстань. Бажано дотримуватися дистанції близько 15-30 сантиметрів. Тоді у вас вийде закачати гру на свій мобільний.

Як завантажити ігри на телефон з Інтернету

Так, звичайно, необов`язково шукати щось у знайомих і друзів, коли є Інтернет. Ось вам посилання на декілька ресурсів, з яких можна ігри завантажити безкоштовно, мобільний телефон своєї марки і моделі залишиться тільки вибрати в меню сортування, на різних сайтах по-різному. Наприклад, якщо ви хочете завантажити ігри на телефон Sony k510i з першого сайту, вам необхідно буде:

  1. Дізнатися роздільну здатність екрана свого телефону. У нашому випадку це 128х160.
  2. У лівій колонці меню знаходимо заголовок «Ігри за розміром екрану».
  3. Вибираємо 128х160.
  4. Система відсортує існуючі гри за ознакою сумісності на вашому пристрої.

Список гідних сайтів-каталогів ігор для телефонів:

Завантажити не головне, головне - закачати



Начебто один і той же, але немає. При скачуванні гри з Інтернету вона залишиться на вашому комп`ютері. Ми ж зацікавлені в її запуску на мобільному, чи не так? Приступимо.

Взагалі, можна схитрувати спочатку. Знайти потрібну гру в браузері комп`ютера, а потім просто записати це посилання в адресний рядок вбудованого в телефон браузера. Бажано взяти посилання пряму на закачування, так ми заощадимо недешевий трафік з мобільного. Так, як правило, ціна на користування інтернет-послугами операторами мобільних пристроїв встановлюється за обсяг, наприклад, 5 рублів за мегабайт. Начебто і дешево, але що таке мегабайт? Як правило, ігри на мобільник не "важать" більше мегабайта, частіше набагато менше, в межах 500 кілобайт, але існують і потужні продукти, з ними стикаються користувачі просунутих трубок. Бажаєте завантажити на сенсорний телефон гри? Приготуйтеся витратити мегабайт 6-10, бо ваш дисплей змушує збільшувати розмір модельок, кількість об`єктів на екрані і так далі. Це вже зовсім інша історія. Логіка тут проста: чим більше дисплей, тим більше «важить» гра.

Завантажити гру на телефон з комп`ютера

Зовсім налякав. І не хочеться витрачати гроші з рахунку, а то на вашому тарифі кровожерливі оператори просять аж по 100 рублів за мегабайт. Окей, у нас же є комп`ютер!

Завантажуємо гру на комп`ютер. Тепер нам треба якось телепортувати її в телефон. Способів маса, знову ж таки, якщо у вашому комп`ютері встановлений Bluetooth, то можна зв`язатися безпосередньо і без довгих ламання голови. Але, як правило, це примочки ноутбуків, а у нас десктоп. Що робити?

Згадувати. Куди ж ми кинули коробочку від свіжокуплені телефону? Ні, ми не гарантію читати зібралися, а data шукати. Під DATA ми на увазі кабель для зв`язку з ПК і передачі даних, це загальна назва для всіх різновидів кабелів, що виконують таку функцію. Так-так, відступлюся, але «юесбі-кабель» - це теж DATA! =) У них злегка інші інтерфейси, але з одного боку, з іншого ж - USB або якась його різновид.

Пов`язуємо телефон і ПК, він розпізнається як накопичувач, діємо, як при переміщенні файлів, (а чим ми ще займаємося Оо) - просто перетягуємо з папки-джерела в папку-призначення. Для деяких мобільних телефонів особливо злоблива в цьому плані Nokia, потрібна установка додаткового ПЗ, пошукайте диск в тій же заповітній коробочці. Якщо ваш ПК оснащений картрідером, можна скористатися ним.

Сподіваюся, тепер вам значно зрозуміліша, як завантажити ігри на телефон. Не пропустіть можливість розповісти друзям про це! -)



Увага, тільки СЬОГОДНІ!