» » » Як завантажити книгу на телефон?

Як завантажити книгу на телефон?

Як завантажити книгу на телефон?

Якщо ви любите читати книги, але не має для цього достатньо вільного часу, то ви можете читати їх на своєму телефоні. З його допомогою можна буде читати книги в будь-яку вільну хвилину. Але для початку необхідно навчити його читати книги.

Як завантажити книгу в телефон

  • Необхідно дізнатися, чи підтримує ваш телефон мову Java, і яку конкретно версію. Дану інформацію можна знайти в паспорті або в самому телефоні. Моделей, які не підтримують цю мову дуже мало. Тому сміливо дізнаємося версію Java, яку підтримує ваш телефон.
  • Тепер необхідно завантажити спеціальну програму для конвертації текстів, можна скористатися TequilaCat_BookReader_v2.2.8. Ця програма не потребує встановлення, запустити її можна за допомогою файлу Shell.exe.
  • Відкривши програму, в лівому кутку потрібно вибрати модель вашого телефону. Якщо його в списку не виявилося, то пошукайте версію Java мови, яку підтримує ваш телефон.
  • Тепер у відповідних полях пишемо ім`я файлу і назва книги. Не важливо, як вони будуть називатися, головне, щоб ви зрозуміли, що там знаходиться.
  • Тепер будемо додавати книгу, яку попередньо необхідно так само скачати. Для того, щоб програма могла читати різні формати книг, потрібно завантажити і встановити додаткові плагіни. Якщо ж ви поспішаєте, то можете використовувати самий звичайний текстовий формат, саме в нього ми і перетворюватиме книгу.
  • Коли книга буде додана, ви зможете побачити її в списку, а натиснувши на неї, ви зможете побачити весь її текст. Важливо, щоб текст відображався правильно. Якщо замість букв з`явилися незрозумілі символи, то у вас не збігаються кодування. Для такої ситуації знадобиться текстовий редактор Notepad ++.
  • Тепер потрібно натиснути на кнопку, яка розташовується у верхньому лівому кутку, кнопка Build, що означає Створити.
  • При правильному створенні ми побачимо напис: «Успішно згенеровані наступні файли: ...». Створені файли будуть знаходитися в одній папці з вихідними матеріалами. Іноді, на телефонах з маленькою оперативною пам`яттю програма розділяє файл на кілька томів.
  • Тепер завантажуємо створені файли в телефон, вони повинні мати дозвіл jar або jad.

Ви дізналися, як встановити книгу на телефон і переконалися, що в цьому немає нічого складного. Тим більше сучасні телефони стали відразу оснащувати додатками по прочитанню електронних книг. Це робить питання, як закачати книгу в телефон ще простіше.



Завантажити книгу так само не складає труднощів, адже в інтернеті можна знайти найрізноманітнішу літератури всілякої тематики. Досить тільки ввести в пошуковий рядок назва книги, знайти підходящий варіант видання і завантажити її. Як завантажити книгу на телефон, ви вже теж знаєте, тому тепер і ви зможете насолодитися читанням в будь-якому місці і будь-який зручний для вас час.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!