Як читати fb2?

Як читати FB2?

Досить багато електронні книги представлені в форматі FB2. Відкрити їх можна тільки за допомогою спеціальних програм. Поговоримо докладно про те, як читати FB2.

Calibre Reader

Додаток Calibre Reader є безкоштовно. За допомогою нього ви не тільки зможете читати книги в форматі FB2, але також складати, редагувати та організовувати свою бібліотеку. Також з цим додатком можна завантажувати книги з інтернету і редагувати їх обкладинки. Ще одне приємне доповнення - Calibre Reader працює на багатьох операційних системах, в тому числі Windows і Android. Завантажити таку програму можна тут.

FBReader

Додаток FBReader володіє відмінним функціоналом. Воно працює на різних операційних системах: MacOS, Windows і так далі. Серед переваг ПО FBReader можна виділити наступні:

  • невелика вага;
  • можливість оновлювати додаток;
  • книги можна читати прямо з архівів.

Завантажити програму FBReader ви можете за цим посиланням: ru.fbreader.org.

AlReader



AlReader є універсальне програмне забезпечення. З його допомогою можна читати книги практично в будь-яких форматах, в тому числі і FB2. Тому встановлюють її досить багато користувачів. Програма володіє численними настройками, різними функціями, підтримує скіни і профілі. Розроблена версія представлена на різних мовах, в тому числі і російською. Працює вона на різних операційних системах: Windows Vista, Windows 7, Linux, Андроїд і так далі. Щоб її завантажити, потрібно перейти на офіційний сайт за цим посиланням: alreader.kms.ru.

Cool Reader

Cool Reader являє собою дуже зручну програму для читання книг у форматі FB2. Вона є дуже популярною, оскільки дозволяє виконувати переформатування тексту, налаштування кольору і текстури фону, а також згладжує екранні шрифти. Cool Reader володіє і іншими перевагами, в тому числі можливістю зберігати аудіокниги і прослуховувати їх в подальшому через плеєр. Завантажити цю програму можна за цією адресою: coolreader.org.

Також рекомендуємо вивчити статтю Чим читати fb2.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!