» » » Як читати на планшеті?

Як читати на планшеті?

Як читати на планшеті?

Електронні книги прийшли на зміну звичним паперовим виданням. Сьогодні ви дізнаєтеся, як читати на планшеті, використовуючи різні програми. Розробники софта створили зручні і функціональні додатки, здатні виводити текст на екран сучасного пристрою.

Вибір програми для читання книг на планшеті

Розглянемо найбільш популярні програми для читання книг з планшета:

  • Cool Reader. Цей додаток пропонує користувачеві масу варіантів настройки. Спеціальний нічний режим забезпечує зручність читання навіть в темряві. За допомогою Cool Reader можна прослуховувати книги, встановивши на планшет синтезатор голосу. Вбудована анімація створює ілюзію перегортання сторінок.
  • FBReader - чудова програма, що вражає високою швидкістю роботи. Кожен користувач оцінить величезну кількість пропонованих налаштувань. Функція підкреслення дозволить виділити важливі фрази або цілі абзаци тексту.
  • Moon + Reader - особливе додаток для читання вночі. Воно здатне підлаштуватися під будь-освітлення і оптимально підійде для читання в темряві.
  • Aldiko Book Reader розроблена для читачів, які цінують естетичність. Будь-якому користувачеві припаде до смаку простий білий інтерфейс і доповнення у вигляді віртуальної книжкової полиці, користуватися якою вельми зручно. Додаток витрачає енергію акумулятора дуже економно.
  • Bookmate підійде тим, хто любить простоту. У цій програмі для читання відсутні усілякі надмірності. Зрозумілий інтерфейс і мінімальна кількість налаштувань - все, що потрібно новачкові, який тільки розбирається з тонкощами роботи на планшеті. Додаток Bookmate сподобається дітям, які вчаться читати електронні книги.


Вам також можуть бути корисні наступні матеріали:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!