Для чого adobe reader?

Для чого Adobe Reader?

Доброго вам дня! У даній статті ми з вами проведемо огляд програми Adobe Reader, і зрозуміємо «для чого потрібен adobe reader». Розглянемо, що це за програма і «з чим її їдять».

Adobе Rеadеr - пакет програм, розроблений і випускається компанією Adobе Systеms для створення і перегляду електронних документів в форматі PDF. І так, для чого потрібна програма adobe reader ми розібралися: «для читання файлів у форматі PDF», а що таке PDF-файл?

Тоді подивимося, що таке формат файлів PDF і для чого він потрібен.

Portablе Documеnt Format (PDF) - формат електронних документів, створений фірмою Adobе Systеms, що є крос платформних. В першу чергу призначений для зручного представлення текстово-графічної інформації в електронному вигляді, обробляти PDF безпосередньо може значна кількість сучасного професійного друкарського обладнання. PDF - це універсальний формат файлів, який підтримується на даний момент усіма можливими системами. Більшість текстових редакторів без праці створюють PDF файли, відповідно до будь-задумами автора. Поширення цей формат отримав саме завдяки своїй універсальності, доступності і завдяки наданню для користувача величезною палітри можливостей за поданням текстово-графічної інформації.

Adobе Rеadеr є безкоштовним і найпоширенішим переглядачем PDF документів. Тобто на даний момент Adobе Rеadеr найпопулярніша програма для читання PDF-фалів.

Adobе Rеadеr природно не єдина безкоштовна програма для перегляду PDF документів, але завдяки масі переваг, вона на даний момент і є найпопулярнішою. Adobе Rеadеr підтримує всі можливості, що надаються форматом PDF, в тому числі і самих нових.

Значну увагу приділено інтерфейсу і навігації, а також можливості з масштабування документів. Пропонуються зручні засоби роботи з закладками, є можливість перегляду документа у вигляді мініатюр.



Для виконання різних операцій існують різні інструменти, при використанні яких ви зможете копіювати виділений текст (якщо він не захищений), використовувати лупу, робити знімки виділеної частини сторінки, застосовувати вікно навігації. Режим лупи використовується для людей зі слабким зором. Присутній пошук по тексту як у вигляді підсвічування шуканого слова, так і у вигляді таблиці.

Але є і недоліки.

Для програми-переглядача занадто великий розмір дистрибутива. До того ж ще аж надто тривала інсталяція, що волає питання, а на що і на які процеси стільки часу. На комп`ютері зі слабеньким "залізом" програма буде пригальмовувати.

Все ж це в сучасному світі не недоліки, я думаю нікому не шкода буде 100 Мб на жорсткому диску. На будь-якому сучасному комп`ютері цей скрипт буде працювати і працює досить швидко. Стабільність програми прекрасна, можна сказати що бездоганна. Природно є локалізація практично на будь-яку мову, в тому числі і російська. Хоча інтуїтивний інтерфейс, дозволяє використовувати будь-яку локалізацію програми без проблем для користувача.

Я думаю тепер питання про те, для чого Adobe Reader, у вас відпало.

Дякую за увагу!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!