» » » Як скопіювати смс?

Як скопіювати смс?

Як скопіювати СМС?

Для деяких людей повідомлення в мобільному телефоні стають настільки цінними, що вони починають вручну переписувати їх на свій комп`ютер. Але мало хто знає, що можливо просто скопіювати смс з телефону, обходячись без переписувань. Питання лише в тому, як це зробити?

Отже, для початку підключіть ваш мобільник до комп`ютера. Зробити це можна трьома способами: через блютуз, data-кабель і через інфрачервоний порт. Як скопіювати смс з телефону? Найлегше це зробити, коли ви підключили дата-кабель. Поєднавши його з комп`ютером, операційна система повинна повідомити про виявлення нового пристрою. Після цього зазвичай потрібно встановити спеціальну програму з компакт-диска, яка забезпечує роботу телефону через комп`ютер.

Встановивши програму, запустите її і виберіть у меню пункт «Повідомлення». Як скопіювати смс на комп`ютер? Зачекайте, коли дані оновляться, і клікніть на потрібній вам папці - «Вхідні» або «Вихідні». Потім відзначте необхідне повідомлення, натисніть «Файл» - «Експорт», а після вкажіть, куди зберігати ваше повідомлення, і яким буде тип файлу.



Якщо ж телефон підключений до комп`ютера за допомогою блютуз, то тут вам потрібно в першу чергу правильно забезпечити з`єднання. У телефоні ввімкніть режим роботи через bluetooth, а пристрій вставте в USB-порт. Потім операційна система визначить адаптер, після чого почнеться установка програмного забезпечення. Коли з`єднання встановиться, виберете опцію «Передача файлів». Таким чином, ви зможете відповісти на своє запитання - як скопіювати смс як з телефону на комп`ютер, так і навпаки.

Якщо ви вирішили скористатися інфрачервоної зв`язком, то тоді передача повідомлень на комп`ютер буде виглядати так: стільниковий телефон покладіть поруч з адаптером на відстані 30-50 сантиметрів один від одного. Виключіть будь-які сторонні предмети між пристроями, щоб інфрачервоні порти були спрямовані один на одного. Після цього комп`ютер самостійно виявить телефон, і потім ви вже зможете скопіювати смс з телефону на комп`ютер.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!