» » » Як встановити ігри на htc?

Як встановити ігри на htc?

Як встановити ігри на HTC?

Зараз, мобільні телефони від компанії HTC, стають найбільш популярними на ринку. Напевно, вже у кожного любителя новинок побувала в руках, хоча б, одна модель з серії цього виробника. Природно, чим більше стає попит на будь-яку техніку, тим більше з`являється різних питань у самих користувачів. Наприклад, багато хто не знає, як зайти в меню, у деяких буває проблема, навіть, як подзвонити кому-небудь, або, просто набрати номер.

Зараз, мобільні телефони - це не просто засіб для передачі текстових повідомлень і для розмов, а, вже, цілий комп`ютер, який, буває, по продуктивності не програє своїм старшим братам. За допомогою телефону, можна спілкуватися в інтернеті, дивитися новини, і, дізнаватися інформацію з соціальних мереж, а, також, просто розважатися. Саме про розваги, ми і поговоривши в нашій статті. Отже, як встановити ігри на htc?

З чого почати?

Для початку, вам варто розібратися, яка операційна система стоїть на вашому мобільному телефоні. Може бути два варіанти: Android або Windows Phone 7. Друга з`явилася, тільки на телефонах найостанніших версій, і, є не дуже популярною, в даний момент, у компанії HTC.

Де шукати?

Існує величезна кількість сайтів, на яких розглядаються і обговорюються гри для мобільних телефонів, і, планшетних комп`ютерів. Наприклад, одним з таких сайтів є 4pda.ru. На цьому сайті є, також, і форум, на якому можна задати будь-які питання, пов`язані з мобільними технологіями, а, також, дізнатися, яка операційна система встановлена на вашому апараті.

Я визначився. Що далі

Після того, як ви дізналися ОС встановлену на мобільний телефон, а, також, приблизно підібрали гру, яку хотілося б встановити (до речі, це може бути не обов`язково гра. Прості програми установлюються таким же способом!).



Залежно від операційної системи, вам потрібно зайти в магазин, який встановлений на вашому телефоні. У випадку з Android - це Google Play, а у мобільників на Windows Phone 7 - Windows Apps + Games Store. Обидва ці додатки, спочатку, встановлені на вашому телефоні. За допомогою них, я рекомендую робити всі дії по установці, пошуку і видалення програмного забезпечення з вашого девайса.

Як встановити ігри на htc? Після того, як ви відкриєте магазин, вам будуть доступні найпопулярніші програми, які подобаються людям з усього світу. Це є великим плюсом і допомогою у виборі, якщо, ви ще не дуже розумієте, або, не визначились, чого хочете.

Якщо ви, вже, знайшли в мережі інтернет, відповідний вам варіант, то введіть назву додаток в пошук. Вам, відразу ж, буде запропоновано його встановити. Варто врахувати, що деякі програми, а, особливо, ігри - є платними, і, для того, щоб вам їх завантажити, доведеться сплатити. Не варто боятися, якщо ви натиснули випадково на скачування платної гри. Швидше за все, якщо ви не додавали кредитну картку до свого Google аккаунту або Windows магазину, то гроші з вас зняти не зможуть. Багато хто помилково думають, що вартість послуги будуть знімати з їх рахунку мобільного оператора. Це не так!

Такої програми немає

Якщо ви зіткнулися з тим, що програми, яку ви знайшли на сторонньому ресурсі, немає в магазині, що буває дуже рідко, то я раджу зайти в той же магазин, і, подивитися на аналоги подібного програмного забезпечена з подібними функціями. Не варто завантажувати ігри та програми з підозрілих сайтів. Тепер, ви знаєте, як устанавливить гри на htc.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!