» » » Як встановити програму на андроїд?

Як встановити програму на андроїд?

Як встановити програму на Андроїд?

На вашому мобільному пристрої варто операційна система Android. Вітаємо щасливого власника класного смартфона або планшета! Андроїд - дійсно приголомшлива платформа, що дозволяє носити з собою всюди «цілий комп`ютер». Люди просто не можуть собі уявити без нього після того, як він у них з`явився. Але який сенс від Вашого пристрою, якщо Ви не уявляєте, як встановити програму на Андроїд? Адже зробити це простіше простого! Приступимо.

способи установки

Існує не один спосіб встановити на Андроїд програму (софт, гру і т.п.). Найлегше, звичайно, це зробити через Маркет, але для загального розвитку подивимося і інші варіанти, мало чи стане в нагоді тому, у кого не передбачений на пристрої Market.

Як встановити програму через Андроїд Маркет



Як правило, на смартфонах вже встановлено додаток Андроїд Маркет (або play маркет, або гугл маркет). Ви його знайдете на робочому столі або натиснувши на екрані «Програми». Смартфон - не смартфон, якщо він голий, зовсім без програм. Погодьтеся, який сенс купувати смартфон, якщо ви збираєтеся просто дзвонити з нього. Отже, заходимо в Маркет, що тут є?

  1. Перша сторінка, яку Ви бачите: «Цікаве». Вона весь час оновлюється. Тут можна подивитися, які програми встановити на Андроїд, якщо все старе вже набридло. Тут зібрані нові цікаві програми, але вони можуть бути як платними, так і безкоштовними, тому будьте уважні. Трохи нижче ви побачите рекомендовані додатки саме для вас відповідно до вже встановленими програмами на ваш смартфон. Наприклад, Вам можуть запропонувати програму «Ігри розуму», якщо у вас вже встановлені «пазли», так як «Ігри Розуму» популярні у людей, які встановили собі «пазли». А ще нижче інші цікаві програми на думку Плей Маркета.
  2. Якщо вас цікавлять програми певного характеру, перейдіть на сторінку лівіше. Тут програми розміщені в розділи по різним категоріям. Наприклад, «здоров`я і спорт», «музика і аудіо», «соціальні», «фотографія» і т.д. ЛАЗу, розважайтеся!
  3. Праворуч буде топ платних додатків. Тут все програми можна встановити лише за гроші. Вартість додатків вказана поруч з кожним з них.
  4. Ще правіше - топ безкоштовних. Ах, яка популярна сторінка! Всі додатки розташовуються тут від самого популярного до самого непопулярного (зверху вниз). Можна погортати, якщо не знаєте, яку програму встановити на Андроїд ще.
  5. Далі можна погортати бестселери, топ нових платних, топ нових безкоштовних.
  6. Для того щоб знайти певну програму або додаток з конкретною функцією, скористайтеся пошуком. Натисніть на лупу вгорі Маркета і введіть запит. Наприклад, "текстовий редактор", а потім enter.


Натиснувши на додаток, відкриєте його опис, побачите коментарі користувачів. Виберіть «Встановити», і воно автоматично завантажиться і встановиться на ваш Андроїд. У верхньому рядку телефону з`явиться значок завантаження, розгорніть рядок і переконайтеся, що програма успішно встановлена. Прямо звідси можна її і відкрити.

Як встановити програму на Андроїд з комп`ютера

Тут все набагато складніше. Ви повинні знати, що всі програми для Андроїд мають розширення .apk. Скачайте таку програму на комп`ютер. Також важливо розуміти, що якщо ви перенесете цю програму на карту пам`яті вашого мобільного пристрою, нічого не відбудеться. Програма не встановиться без спеціального додатку - файлового менеджера (наприклад, Astro). Його спочатку потрібно встановити з Маркета. Детальніше:

  1. Встановили на Андроїд файловий менеджер з Маркета.
  2. Закачали з компа на карту пам`яті програму з розширенням .apk.
  3. Вставили карту пам`яті в смартфон.
  4. Відкрили файловий менеджер, знайшли там програму на карті пам`яті, відкрили її.
  5. Вибирали «Встановити».

Телефон HTC: як встановити програму на Андроїд

Тут все просто. Вам необхідно встановити InstallAPK на комп, а потім встановлювати програми на Андроїд з допомогою неї.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!